Αντωνά για χωρισμό: «Βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση»

Πληροφορίες λένε ότι ξενοίκιασαν το σπίτι όπου έμεναν με τον Σοϊλέδη

Mαρία Αντωνά: H πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό της από τον Άρη  Σοϊλέδη- βίντεο από εκπομπή «Fay's Time»

Την είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, μετά από επτά χρόνια σχέσης, επιβεβαίωσε ο καλός φίλος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος θα γινόταν και κουμπάρος τους.

Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη- Αντωνά: «Έφυγε από το σπίτι»

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε στο Ηappy Day για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, κάνοντας γνωστό πως η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν με τον ποδοσφαιριστή, στα νότια προάστια.

Μαρία Αντωνά -Άρης Σοϊλέδης σε βραδινή τους έξοδο, στις 21/3/24 - NDP Νίκος Δρούκας

Μαρία Αντωνά -Άρης Σοϊλέδης σε βραδινή τους έξοδο, στις 21/3/24 - NDP Νίκος Δρούκας

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τον κόσμο που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δε θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε  η Μαρία Αντωνά στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το ραδιοφωνικό στούντιο όπου κάνει εκπομπή, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρώτη της δήλωση μετά την είδηση του χωρισμού τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το ζευγάρι μετά την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ξενοίκιασε το σπίτι όπου έμενε και είναι και οι δύο προς αναζήτηση νέας στέγης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top