Η πρώτη αντίδραση Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό από την Αντωνά

Το βίντεο που ανήρτησε στο instagram- «Να αφήσουμε τα πράγματα να κυλήσουν»

Τέλος στη σχέση τους, μετά από επτά χρόνια και πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, φέρονται πως έβαλαν Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης.

Αντωνά για χωρισμό: «Βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση»

Το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και να έχει φύγει από το σπίτι που μοιράζονταν στα νότια προάστια. 

Ο Φραγκολιάς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σοϊλέδη- Αντωνά: «Έφυγε από το σπίτι»

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, μίλησε σήμερα για κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, που δεν ξέρει αν πρόκειται για κάτι προσωρινό ή μόνιμο. Αποκάλυψε ωστόσο, ότι η Μαρία Αντωνά έχει φύγει από το σπίτι του ζευγαριού στη Γλυφάδα. 

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Μετά την πρώτη αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, η οποία είπε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το ραδιοφωνικό στούντιο ότι, δε θέλει να κάνει δηλώσεις και πως είναι «σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση», ο Άρης Σοϊλέδης τοποθετήθηκε επί του θέματος, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στα instastories του. 

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης/ NDP Νίκος Ζότος

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης/ NDP Νίκος Ζότος

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, με όλη την καλή διάθεση, να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να μη βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και sites να λέει το μακρύ και το κοντό του. Να αφήσουμε τα πράγματα λίγο να κυλήσουν, γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι πάρα μόνο της φαντασίας σας», ανέφερε στο βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top