Κατερίνα Λιόλιου: «Ένιωσα, αντί για φόβο, ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας για το περιστατικό στην πίστα

Για τον πρόσφατο τραυματισμό της στην πίστα από θαμώνα που της πέταξε ηλεκτρονικό τσιγάρο μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έξαλλη η Κατερίνα Λιόλιου: «Όποιος το πέταξε, να περάσει στην έξοδο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (5/3/2024), η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη τη στιγμή επικράτησε αναστάτωση στο μαγαζί, καθώς είχε ματώσει από το αντικείμενο που εκτοξεύτηκε στη σκηνή. 

Με μαυρισμένο μάτι η Κατερίνα Λιόλιου – Τι έπαθε η τραγουδίστρια;

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Κατερίνα Λιόλιου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δε νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου, έτρεχαν αίματα και ο κόσμος τρομοκρατήθηκε. Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα. Ένιωσα, αντί για φόβο, ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα», ανέφερε για το περιστατικό.

Και συμπλήρωσε: «Δε μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει». 

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε πως είναι ερωτευμένη: «Είμαι πάντα ερωτευμένη, δεν μπορώ την αποστειρωμένη ζωή, είμαι καλλιτέχνης. Πάντα υπάρχει ένα φλερτ στην ατμόσφαιρα. Φαντάσου μια ζωή χωρίς το φλερτ και τη μουσική, αυτά είναι η χρυσόσκονη της ζωής».  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top