Πλατανιώτη: «Το κομμάτι του πρωταθλητισμού δυσκολεύει τον σύντροφό μου»

Όσα δήλωσε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κάμερα του Breakfast@Star

Έχει κάνει πολλές φορές την Ελλάδα περήφανη με τις διακρίσεις της στον αθλητισμό. Πρόσφατα θριάμβευσε στην Ντόχα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο και το ασημένιο στο ελεύθερο.

Πλατανιώτη: Ξανά στο βάθρο στο Παγκόσμιο καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που πέτυχα, γιατί ήταν ο στόχος μου και τον κατάφερα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Star για την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

«Χρυσή» η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Breakfast@Star

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Breakfast@Star

«Πίσω από την επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χρειάζονται πολλές ώρες σκληρής δουλειάς. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να τα παρατήσω», εξομολογήθηκε. 

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αποκάλυψε ότι το επιβαρυμένο πρόγραμμα με τις εξαντλητικές προπονήσεις, δυσκολεύει τον σύντροφό της, ο οποίος όμως τη στηρίζει πάντα. «Ο σύντροφός μου είναι το στήριγμά μου. Το κομμάτι του πρωταθλητισμού τον δυσκολεύει, περνάω πολλές ώρες στην προπόνηση», είπε στο Happy Day για τον αγαπημένο της, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια στέγη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top