Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο η Κατερίνα Στικούδη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους στον κόσμο. Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Τετάρτης γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γραμμαρίων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιαζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο. Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του ομίλου Ιασώ και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας».

Στικούδη: Οι λεπτομέρειες του τοκετού, το ζώδιο και το όνομα του μικρού

Νωρίτερα, η τραγουδίστρια μίλησε μέσα από το μαιευτήριο το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα περιγράφοντας τα συναισθήματά της:

«Γερός, μεγάλος, μια χαρά. Καμία σχέση με τον προηγούμενο τοκετό, γέννησα πολύ γρήγορα. Έχω ζήσει τα δυο άκρα. Έχουμε ζήσει μια πολύ δύσκολη γέννα με τον Βύρωνα, και μια πάρα πολύ εύκολη γέννα τώρα με τον Νίκο. Μέσα σε 2,5 ωρίτσες είχαμε τελειώσει. Θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του μπαμπά μου. «Δεν είμαι πλέον κάθετη και απόλυτη σε τίποτα αλλά δεν ξέρω αν θα προχωρήσω και σε τρίτο παιδί. Έχουμε προετοιμάσει τον Βύρωνα για τον ερχομό του μπέμπη, ξέρει ότι κάποια στιγμή θα έρθει ένας Νίκος στο σπίτι, που θα πρέπει να τον πλύνουμε, να τον φροντίσουμε, να τον ταΐσουμε. Η θεωρία όμως από την πράξη, έχει μια απόσταση.

Είμαι πάρα πολύ καλά. Δε κουράστηκα καθόλου, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Ήταν όλοι δίπλα μου, ήταν μια διαδικασία πολύ πιο εύκολη από την προηγούμενη, οπότε κι εγώ τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Δεν έκανα καισαρική, σε καμία από τις δυο γέννες. Κάθε γέννα, η κάθε γυναίκα τη βιώνει διαφορετικά. Είναι μια διαφορετική εμπειρία, μια διαφορετική κατάσταση, και έχει διαφορετικές ανάγκες. Το θέμα είναι να υπάρχει ψυχραιμία, μια ομάδα που θα σου κρατά το χέρι και θα νιώθεις ασφάλεια» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top