Στικούδη: Οι λεπτομέρειες του τοκετού, το ζώδιο και το όνομα του μικρού

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για δεύτερη φορά, με το μωρό να γεννιέται ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και να είναι ο ... βαλεντίνος της! Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης πετούν στα σύννεφα από ευτυχία!

Κατερίνα Στικούδη: Οι λεπτομέρειες του τοκετού - «Ο σύζυγός της ήταν μέσα»

Κατερίνα Στικούδη: Οι λεπτομέρειες του τοκετού - «Ο σύζυγός της ήταν μέσα»

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, ο κ. Ιωάννης Φρουδαράκης μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

«Είχε έναν φυσικό τοκετό που εξελίχθηκε πολύ ομαλά. Μέσα σε δυόμιση ώρες από τη στιγμή που ήρθε στο νοσοκομείο γέννησε. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ. Είναι πολύ καλά, είχε έναν σχετικά εύκολο τοκετό. Ήταν πολύ συνεργάσιμη και αυτό βοηθάει. Όλα εξελίχθηκαν ήρεμα και ομαλά. Και αυτή την στιγμή είναι καλά και το παιδί και η μητέρα. Ο σύζυγός της ήταν μέσα στον τοκετό σε όλη τη διαδικασία. Συγκινημένοι και οι δύο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Όλα είναι πολύ καλά» δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι ζευγάρι από το 2009 και παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Αύγουστο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2021 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, που πήρε το όνομα Βύρωνας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Στικούδη: «Θα τον ονομάσουν Νικόλα που είναι ο μπαμπάς της»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής της πως ο γιος της Κατερίνας Στικούδη είναι Υδροχόος με ωροσκόπο Δίδυμο και πως το όνομα που θα πάρει είναι Νικόλας, το, όνομα δηλαδή, του μπαμπά της τραγουδίστριας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top