Πέμη Ζούνη: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη;

«Δεν είναι εύκολο να ξανά κάνουμε κάτι μαζί...»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Πέμης Ζούνη

Η Πέμη Ζούνη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη στο Πρωινό με την ηθοποιό να μιλάει αρχικά για τις τελευταίες εξελίξεις στη σειρά Έρωτας Φυγάς, που «μετακόμισε» από το OPEN στον ΑΝΤ1. 

Πέμη Ζούνη: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Το πρώτο διάστημα είχε αναφερθεί, πως το σίριαλ θα κοπεί -προτού γνωστοποιηθεί η πρόθεση του ΑΝΤ1 να αναλάβει την καθημερινή σειρά- με την Πέμη Ζούνη να είναι από τους πρώτους, που ξέσπασαν δημόσια.

Η Πέμη Ζούνη αποθεώνεται στο Twitter με τον ρόλο της «Μαργέτας» στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Η Πέμη Ζούνη αποθεώνεται στο Twitter με τον ρόλο της «Μαργέτας» στη σειρά Έρωτας Φυγάς

Με την ίδια ειλικρίνεια, η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά Κλείσε τα μάτια το 2003, απαντώντας ανοικτά στο ερώτημα για τις σχέσεις τους σήμερα μετά την τότε μεγάλη επιτυχία

Πέμη Ζούνη: «Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη φτάσαμε στο peak»

«Ο πιο απαγορευμένος τηλεοπτικός μου έρωτας ήταν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Κλείσε τα μάτια. Ήταν πολύ ταμπού η διαφορά ηλικίας και το ότι συμπτωματικά έμπλεξε με την κόρη μου. Ήταν λίγο προχωρημένο», είπε αρχικά. 

Η Πέμη Ζούνη κι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπήρξαν στο παρελθόν στενοί φίλοι και συνεργάτες

Η Πέμη Ζούνη κι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπήρξαν στο παρελθόν στενοί φίλοι και συνεργάτες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με τον Χριστόφορο γιατί δε μιλάτε; Έχετε τσακωθεί;», τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιλάμε αραιά και που μας έχει πάει η ζωή σε άλλα μονοπάτια. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο να ξανά κάνουμε κάτι μαζί, γιατί ήταν hit αυτό. Το έχουμε συζητήσει. Ήταν τόσο εμπνευσμένο αυτό, που μετά οποιαδήποτε άλλη σχέση θα είναι αδύναμη. Δεν το κάνεις», ξεκαθάρισε η Πέμη Ζούνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top