Εύη Δρούτσα: «Ζητάω εκ μέρους του Γιώργου Νταλάρα συγγνώμη στους ρεπόρτερ»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του

Και η γνωστή στιχουργός Εύη Δρούτσα τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους και έχουν προκαλέσει σάλο.

Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε γελοίο;»

Η γνωστή στιχουργός ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ερμηνευτή και είπε στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Πρέπει να γυρίσουν τα μυαλά του Γιώργου Νταλάρα σε αυτή την εποχή, γιατί έχουν μείνει πίσω και να πει στους δημοσιογράφους «παιδιά σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, καληνύχτα» και να μην πει τίποτα άλλο. Τάσσομαι υπέρ του Νταλάρα, ότι έπρεπε να μην μιλήσει, δεν τάσσομαι υπέρ αυτών που είπε σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να προσβάλλεις κανέναν. Έχουν σπίτια, έχουν γονείς, πολεμάνε για μία δουλειά. Δεν χρειάζονται προσβολή αλλά ενθάρρυνση».

Γερμανού: «Ο Νταλάρας μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τι θα πει πρέπει να ντρέπεσαι; Κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται για τη δουλειά που κάνει. Δεν κατάλαβα γιατί να μην κάνει κάποιος διαφημίσεις; Ο Νταλάρας είπε για τις διαφημίσεις αλλά έχει κάνει διαφήμιση με τραγουδιστή που διαφήμιζε γκοφρέτες. Τον Χρήστο Μάστορα. Ζητάω εκ μέρους του Γιώργου Νταλάρα -γιατί είναι λάθος του- συγγνώμη στα παιδιά που εγώ τους θεωρώ φίλους μου, που είπε αυτό που είπε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top