Γιώργος Λιάγκας - Snik: Το ενσταντανέ που βάζει τέλος στην κόντρα τους

Το βίντεο τους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Δείτε το βίντεο που πόσταρε στο Instagram o Snik

Κατά καιρούς Ο Γιώργος Λιάγκας έχει σχολιάσει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς αρκετούς τράπερ μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ένας από αυτούς με τους οποίους έχει ανοίξει «μέτωπο» είναι κι ο Snik, με τη μεταξύ τους κόντρα να κρατάει από τον Οκτώβριο του 2019

Snik: «Έχω λεφτά, τρώω καλά και έχω @@@@ρα γκόμενα»

Το θέμα ξεκίνησε όταν o δημοφιλής τράπερ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος από την εκπομπή Το Πρωινό, κατεβάζοντας το μικρόφωνο και προκαλώντας την on air οργή του παρουσιαστή. Λίγες ώρες μετά, ο Snik ανέβασε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με μαγιό στο Instagram, καλύπτοντας το κεφάλι του με ένα σαλιγκάρι

Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους «σύγκρουση», Γιώργος Λιάγκας και Snik επιδόθηκαν σε ένα νέο επεισόδιο, όταν ο τράπερ προκάλεσε τον παρουσιαστή να βρεθούν στο… ρινγκ, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της ομάδας της εκπομπής γύρω από τις σχέσεις Snik-Light, οι οποίοι είχαν κανονίσει μεταξύ τους αγώνα πυγμαχίας. 

Ο Snik μένει σπίτι του και… μετράει την τεράστια συλλογή παπουτσιών του

Μέσα από τα stories του στο Instagram ο Snik ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φωτογράφιζε τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του, σχολιάζοντας πως όλα γίνονται για την τηλεθέαση. «Εδώ είμαστε… Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία… Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό… Ε θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση», είχε γράψει χαρακτηριστικά. Εννοείται ότι ο παρουσιαστής δεν είχε αφήσει αυτό το σχόλιο αναπάντητο.

H ανάρτηση του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα

H ανάρτηση του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα /Φωτογραφία Instagram 

Το βράδυ της Τετάρτης, Snik και Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί και δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μαζί, δίνοντας τέλος στη μακροχρόνια… κόντρα τους. «Το λήξαμε κι αυτό. Beef ended», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τράπερ, ποζάροντας χαμογελαστός με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.  

Γιώργος Λιάγκας: Η διάσημη τραγουδίστρια που του τραγούδησε «χρόνια πολλά»

Μαζί τους ήταν κι η Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία ο τράπερ χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια στην Ελλάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου, Snik και Γιώργος Λιάγκας μέσα στα χαμόγελα!

Νατάσα Θεοδωρίδου, Snik και Γιώργος Λιάγκας μέσα στα χαμόγελα! /Φωτογραφία Instagram 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top