Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Λύγισε» για την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της

«Θα 'πρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι»

Δείτε όσα είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην εκπομπή του Mega

Είναι μια από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες μαγείρισσες της ελληνικής τηλεόρασης, που για πρώτη φορά μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Οι αναπάντητες κλήσεις και το παράπονο της Μενεγάκη

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα του Κώστα Τσουρού. 

«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», αποκάλυψε αρχικά.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δε γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Κι ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα ‘πρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι. Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: "Όχι, δε θα το βάλω κάτω!". Και τελείωσε, πέρασε», παραδέχτηκε για πρώτη φορά στην κάμερα. 

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον πατέρα της

«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μια φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει για αυτό το πράγμα ποτέ και δε θέλω να μιλήσω άλλο… "Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ"», είπε κλείνοντας το θέμα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top