Γιάννης Βασιλείου για Πανοπούλου: «Ντροπή της! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Ενοχλημένος ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου με τη δήλωση της ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλντας Πανοπούλου στο ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο 4711 η νέα μουσικοθεατρική παράσταση με τον Γιώργο Αλκαίο και την Έλντα Πανοπούλου και στο προσκήνιο είναι το beef που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του πατέρα του τραγουδιστή, Γιάννη Βασιλείου

«Είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Γιάννης Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου; Μόνο αυτό θα ήθελα να πω, τίποτα άλλο», σχολίασε χθες σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Έλντα Πανοπούλου, όταν η δημοσιογράφος της μεταβίβασε απόσπασμα των δηλώσεων του Γιάννη Βασιλείου για το νέο διαφορετικό εγχείρημα του γιου του.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ.Βασιλείου είναι πατέρας του Γιώργου Αλκαίου;»

Σήμερα, ο Γιάννης Βασιλείου εξέφρασε την ενόχλησή του για αυτή τη δήλωση, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time. «Φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά», αποκάλυψε και εξήγησε πως δεν είπε ποτέ ότι δε θα πήγαινε να δει το σχήμα, αλλά πως δε θα συμμετείχε σε αυτό, αν του το ζητούσαν.

Γιώργος Αλκαίος και Γιάννης Βασιλείου, το 2008/ NDP

Γιώργος Αλκαίος και Γιάννης Βασιλείου, το 2008/ NDP

«Εγώ αναφέρθηκα σε μια υποθετική ερώτηση, αν θα πήγαινα στο σχήμα, εάν μου γινόταν κάποια πρόταση και είναι καθαρά η άποψή μου. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει σε τηλεοπτική εκπομπή τη δήθεν δήλωσή μου, λέγοντας πως δεν ξέρουμε αν είμαι όντως, πατέρας του Γιώργου και να λέει, “ποιος είναι ο Γιάννης Βασιλείου;”. Δε με γνωρίζει η Έλντα; Ντροπή της!», είπε. 

Γιώργος Αλκαίος: «Είχα ένα δυνατό ατύχημα. Ήμουν στο κρεβάτι για 6 μήνες»

«Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά, χρόνια τώρα γνωρίζω καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι των ΜΜΕ, δε με εξέπληξε καθόλου η παραποίηση των λεγομένων μου, αλλά η φράση της Έλντας για το αν είμαι πατέρας του Γιώργου εγώ, που τον μεγάλωσα με τη μάνα μου με δυσκολίες και του προσέφερα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι σωστός γονιός, όταν μας εγκατέλειψε η μάνα του, με ιδιωτικά σχολεία κτλ, με φτάνει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Λυπάμαι πάρα πολύ», πρόσθεσε ο Γιάννης Βασιλείου.

H Έλντα Πανοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα "To Show" στο θέατρο Ακάδημος, το 2017/ NDP

H Έλντα Πανοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα "To Show" στο θέατρο Ακάδημος, το 2017/ NDP

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου για τη συνεργασία Αλκαίου- Πανοπούλου

«Δε θα είναι μπουζούκια, έτσι όπως τα ξέρει ο κόσμος. Η Έλντα είναι η Έλντα. Είναι ηθοποιός, τραγουδάει, πολυτάλαντη και καλή μου φίλη. Ο Γιώργος είναι αυτός που ξέρουμε, χορεύει επίσης πολύ ωραία και δεν το ξέρει ο κόσμος. Δε θα πήγαινα σε αυτό το σχήμα. Τώρα το τι θα κάνουν, θα το δούμε. Δε θα έχει τη νεολαία κατά τη γνώμη μου, που θα χορεύει με το ποτό στο χέρι», είχε πει ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ θα ήθελα ο Γιώργος να κάνει το ρεπερτόριο που είχε πριν και όχι αυτά που κάνει τώρα. Του το έχω πει και διαφωνούμε σε αυτό. Εάν με είχε ακούσει, θα είχε κάνει 100% διαφορετική καριέρα», είχε προσθέσει ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top