Βαλαβάνη για Γερμανού: «Υπήρξε μια αντιπαράθεση και μου ζήτησε συγγνώμη»

Όσα είπε για τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια

Με αφορμή τη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού ότι υπήρξε σκληρή με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Πανόπουλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη δική της εμπειρία μέσα από τη συνεργασία της μαζί της. 

Γερμανού: «Είμαι σκύλα στη δουλειά» - Με ποιον συνεργάτη της ήταν σκληρή;

«Αυτά συμβαίνουν. Κι αφού τα είπαμε όλα, να πω κι εγώ για τη συνεργασία μου με τη Ναταλία. Είχε συμβεί κάτι, είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση, δεν έφταιγα σε τίποτα. Η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έφταιγα και μου ζήτησε “συγγνώμη”. Γι’ αυτό σας λέω: ξέρει να αναγνωρίζει τα λάθη της η Ναταλία», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στην οποία εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο.

«Δεν ήταν καμία διαφωνία, ήταν όλα στο επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν έγινε ποτέ τίποτα, γι’ αυτό και δεν έχω αναφέρει κάτι. Έχω αναφέρει ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή συνεργάτης και ότι ξέρει να ζητάει “συγγνώμη” και είναι πολύ σημαντικό αυτό,  γιατί άλλοι δεν ενδιαφέρονται καν να σου ζητήσουν συγγνώμη», εξήγησε σήμερα η Ευριδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Εγώ είμαι εύκολος συνεργάτης, δε δημιουργώ εντάσεις, δε δημιουργώ τίποτα

H αθλητικογράφος μίλησε και για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον σύντροφό της όσο εκείνη ήταν στο Survivor, αλλά κι εκείνα μου μιλούσαν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της. 

«Εφόσον είμαστε στην τηλεόραση κι έχουμε μια έκθεση, αυτό θα συμβεί. Ωστόσο, καλό είναι πριν πεις κάτι, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό και να τους ρωτάς, να κάνεις το ρεπορτάζ. Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω στην ουσία, ότι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου. Συμφωνώ απόλυτα, πόσω δε μάλλον όταν υπάρχουν και παιδιά, να είμαστε πιο προσεκτικοί», επισήμανε.

Όσο για το τι θέλει να της φέρει η νέα χρονιά, απάντησε πως το έχει αυτό που θέλει. «Ψυχική υγεία, ψυχική ηρεμία, είμαι καλά», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top