Γερμανού: «Είμαι σκύλα στη δουλειά» - Με ποιον συνεργάτη της ήταν σκληρή;

«Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός, φίλε»

Με μακρόχρονη πορεία στην παρουσίαση εκπομπών, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πώς λειτουργεί στα επαγγελματικά της, αλλά και με ποιον συνεργάτη της υπήρξε πολύ σκληρή, μιλώντας στην εκπομπή «Night Out» του Mega με τον Χάρη Ιωαννίδη.

Γερμανού: «Λίγα τα λόγια σου και το κεφάλι χαμηλά»

«Έχω υπάρξει αυστηρή, χάλια. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή με συνεργάτες μου. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν, νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του», παραδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού.

Δημήτρης Πανόπουλος/ NDP

Δημήτρης Πανόπουλος/ NDP

Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα: άνθρακας ο θησαυρός, φίλε. Ήταν τόσο σκληρό

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι: «Ο Δημήτρης είναι ένας δημοσιογράφος σκληρόπετσος, που έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ».

Η Ναταλία Γερμανού στην στην εκπομπή «Night Out» του Mega 

Η Ναταλία Γερμανού στην στην εκπομπή «Night Out» του Mega 

«Ήρθε σε μένα, σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα: “δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω”. “ΟΚ”, μου λέει, “του χρόνου θα είμαι”. Του λέω: “για να σε δω ρε φίλε”. Και ήταν», περιέγραψε για τον Δημήτρη Πανόπουλο η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τον Μίκυ: «Στο καλό αγαπούλα μου»

«Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά, αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής», εξομολογείται αμέσως μετά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top