Aργύρης Πανταζάρας: «Στη μητέρα μου χάρη έκανα που ήρθε στον γάμο»

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού μετά τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Ζευγάρι στη ζωή, αλλά και στο σανίδι, είναι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, οι οποίοι φέτος τον χειμώνα πρωταγωνιστούν στην παράσταση «This is not Romeo and Juliet» στο θέατρο Πορεία.

Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον μυστικό γάμο τους, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για το θεατρικό τους έργο, αλλά και την απόφασή τους να παντρευτούν στην Κωνσταντινούπολη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πανταζάρας - Τουμάση: To άλμπουμ του γάμου τους στην Κωνσταντινούπολη

Φωτογραφία από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση/ Πηγή OK!

Φωτογραφία από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση/ Πηγή OK!

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε!» είπε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Νομίζω πως είμαι με την καλύτερη συνεργάτιδα. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» πρόσθεσε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια η Σίσσυ Τουμάση εξήγησε πως επέλεξαν να παντρευτούν στην Κωνσταντινούπολη για να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας της που είχε καταγωγή από εκεί.

Αργύρης Πανταζάρας: Ο αδελφός του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από τον γάμο του

«Εγώ δεν το περίμενα και σοκαρίστηκα, δεν με ενόχλησε», δήλωσε σε άλλο σημείο η Σίσσυ Τουμάση αναφορικά με τη μεγάλη έκταση που πήρε ο γάμος τους.

«Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top