Πανταζάρας - Τουμάση: To άλμπουμ του γάμου τους στην Κωνσταντινούπολη

Αποκάλυψαν τον λόγο που παντρεύτηκαν στην Κωνσταντινούπολη

Τη μέρα του «όχι» για την Ελλάδα, εκείνοι είπαν το «ναι»! Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου σε μια ρομαντική τελετή, κάτω από άκρα μυστικότητα, στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της εθνικής επετείου. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή φίλη της νύφης από το σχολείο Δάφνη Παππά, η οποία ταξίδεψε για τον γάμο από το Λονδίνο όπου ζει.

«Στην επέτειο του “Όχι” είπαμε το μεγάλο “ναι”» αναφέρει με το χαρακτηριστικό του χιούμορ στο ΟΚ! ο γαμπρός Αργύρης Πανταζάρας.

«Θέλαμε ο γάμος μας να γίνει στην Πόλη, ένα συμβολικό μέρος για μας, και κυρίως για τη Σίσσυ. Η μητέρα της είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, όπως και η γιαγιά της» αποκαλύπτει ο Αργύρης Πανταζάρας, ενώ η Σίσσυ Τουμάση συμπληρώνει: «H μαμά μου ήρθε στα 6 της στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο που γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

H after wedding φωτογράφιση έγινε την επομένη της γαμήλιας τελετής. Ξυπνώντας το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Soho House Members’ Club, όπου ανήκει το πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης.

Το νυφικό ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση ενώ, ο Αργύρης Πανταζάρας έλαμπε μέσα στο μαύρο σμόκιν του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έκαναν μαζί τις πρόβες για το κοστούμι και το νυφικό αντίστοιχα.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: To άλμπουμ του γάμου τους

Πηγή: Περιοδικό OK!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top