Σμαράγδα Καρύδη για Θοδωρή Αθερίδη: «Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον εδώ και χρόνια σύντροφό της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα της Νίκης Λυμπεράκη ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Σμαράγδα Καρύδη

Η πετυχημένη ηθοποιός που επιστρέφει τηλεοπτικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς IQ 160, μίλησε για τη ζωή της, τους ρόλους που της χάρισαν μεγάλη δημοσιότητα αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη. 

Σμαράγδα Καρύδη: Η ηλικία, οι διάσημοι γονείς, ο Θοδωρής Αθερίδης και το IQ

«Μεγάλωσα στα Εξάρχεια κι ήμουν μέχρι τα 30 κάτι μου. Έφυγα δύσκολα. Δε μου λείπουν γιατί πηγαίνω και βλέπω τους γονείς μου. Θεωρούσα ότι δε θα μπορούσα χωρίς τα Εξάρχεια αλλά τελικά…», ανέφερε αρχικά. 

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδύεται την «Πηνελόπη Μουρίκη» στη σειρά του Star, IQ 160

Η Σμαράγδα Καρύδη υποδύεται την «Πηνελόπη Μουρίκη» στη σειρά του Star, IQ 160

Για τις αλλαγές στην εικόνα της και την σχέση της με τον χρόνο: «Πλέον προσέχω πολύ, τρώω αλλά δεν το ξεφτιλίζω. Την ηλικία μου τη λέω. Ντρέπομαι να μην τη λέω, το θεωρώ σαχλό το να λες άλλη ηλικία. Πολλές φορές νομίζουμε ότι είναι γυναικείο αλλά μπορεί άντρες ασχολούνται με τα μαλλιά που τους πέφτουν, με τα προγούλια τους, είναι κουτσομπόληδες. Τους άντρες που ξέρω στη σόουμπιζ προσπαθούν να κρύψουν χρόνια, είναι πολύ κουτσομπόληδες κι αυτό που λένε ότι κάνουν οι γυναίκες», σχολίασε στη συνέχεια. 

IQ 160: Αυτή είναι η... Γαλλίδα Σμαράγδα Καρύδη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τον Θοδωρή Αθερίδη με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας μερικές από τις φοβίες του.

Ο έρωτας της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη κρατάει πάνω από  δύο δεκαετίες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Φοβάται τις αρρώστιες, φοβάται μην πεθάνει, μην του τύχει κάτι, αλλά εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που επί της ουσίας δε φοβάται τίποτα. Δε φοβάται να εκθέσει καθόλου τον εαυτό του. Είναι εντυπωσιακά ανοιχτός κι εμένα μου έχει κάνει καλό αυτό γιατί είμαι το αντίθετο», ανέφερε.

Η Καρύδη αποκάλυψε τον πιο συχνό λόγο που «τσακώνονται» με τον Αθερίδη

«Έχω γίνει κι εγώ πιο ανοιχτή με τον Θοδωρή, δεν μπορώ όμως να τον φτάσω. Εκτίθεται ανεπανόρθωτα πολλές φορές, λέει τα πάντα, ακόμη και ένα έργο που σκέφτεται να γράψει και να του κλέψει κάποιος την ιδέα», συμπλήρωσε για τον σύντροφό της.

Για την επιτυχία της σειράς Στο Παρά Πέντε, η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε: «Στις επαναλήψει η σειρά κάνει μεγαλύτερα νούμερα από ότι οι καινούργιες. Βγάζει και νέες γενιές. Τα παιδάκια με βλέπουν στον δρόμο και μου λένε πότε θα βγάλουμε τρίτο κύκλο. Δε με ενοχλεί να με λένε "Ντάλια". Τα μαλλιά της τα έχω σε ένα κουτί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top