Η Καρύδη αποκάλυψε τον πιο συχνό λόγο που «τσακώνονται» με τον Αθερίδη

Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε πρεμιέρα στο θέατρο & η σύντροφός του ήταν εκεί

Όσα είπαν Αθερίδης και Καρύδη/ Ηappy Day

Πρεμιέρα έκανε η νέα κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη «ΟΚ Βoomer» στο Μικρό Παλλάς και η Σμαράγδα Καρύδη ήταν εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση του αγαπημένου της. 

To ΙQ 160 επιστρέφει On Demand: Δείτε στο star.gr/tv όλο τον Α' κύκλο

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων πάντως, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζευγαριού αυτήν την περίοδο, λέγοντας πως δεν ξέρει αν θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια έξοδο των δυο τους και αποκάλυψε τον πιο συχνό λόγο που «τσακώνεται» με τον Αθερίδη.

Θοδωρής Αθερίδης- Σμαράγδα Καρύδη στο καμαρίνι κατά την πρεμιέρα της παράστασης «ΟΚ Βoomer»/  ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

Θοδωρής Αθερίδης- Σμαράγδα Καρύδη στο καμαρίνι κατά την πρεμιέρα της παράστασης «ΟΚ Βoomer»/  ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

«Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι ποιος θα πάει βόλτα τον σκύλο… συνήθως βαριέται και τον πάω εγώ το βράδυ» είπε γελώντας η πρωταγωνίστρια του IQ160.

Σμαράγδα Καρύδη: Σπάνια εμφάνιση των γονιών της στην πρεμιέρα της

Με το ξεχωριστό του χιούμορ, ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε για την παράσταση: «Ήταν θρίαμβος! Μας άρεσε πάρα πολύ. Πέτυχε αυτό που κάναμε. Είναι ένα εξωστρεφές, προσωπικό πράγμα, το έχουμε βάλει ακατάλληλο για ανηλίκους για να μπορούμε να μιλάμε πια, όπως μιλάμε σε ένα σπίτι».

Σμαράγδα Καρύδη- Θοδωρής Αθερίδης στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Στη συνέχεια, σχολίασε για τη Σμαράγδα Καρύδη: «Καλό κορίτσι, ε; Ήρθε να δει την παράσταση, είχε μεγάλη ανησυχία γιατί ξέρει ότι μιλάω και γι’ αυτήν στην παράσταση. Μιλάμε για προσωπικά θέματα και ήρθε να ελέγξει τι είναι αυτό που λέω… και της άρεσε, εντάξει»

Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε ένα μικρό ατύχημα, πήγε να πέσει αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου. «Να θα σκοτωθώ… αυτό γράφει στις κάμερες», σχολίασε. 

Φαίδρα Δρούκα- Θοδωρής Αθερίδης- Σμαράγδα Καρύδη- Φωτεινή Αθερίδου/ ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

Φαίδρα Δρούκα- Θοδωρής Αθερίδης- Σμαράγδα Καρύδη- Φωτεινή Αθερίδου/ ΝDP Θωμάς Δασκαλάκης

Αποκάλυψε μάλιστα, πως ο εγγονός του, ο μικρός Θοδωρής, έχει παρακολουθήσει την παράσταση «Μαθήματα κωμωδίας», θαυμάζει τον παππού του και του κάνει άνω κάτω το καμαρίνι κάθε φορά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top