Γιώργος Μαυρίδης: Πέθανε ο πατέρας του - «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή του

«Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!»

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση μέσα από την σελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ στο Facebook, ο γνωστός tattoo artist έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τον σημερινό αγώνα που έπαιζε στην ομάδα ποδοσφαίρου σάλας και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα… Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου έκανα το χατίρι, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!»


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top