Τσαγκρινού μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη: «Eλπίζουμε να έρθει ένα παιδάκι»

Θα κάνουν θρησκευτικό γάμο με τον σύντροφό της, Dj Stephan

Οι δηλώσεις της Έλενας Τσαγκρινού και του Dj Stephan για τον γάμο τους και το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς- βίντεο Happy Day

Είναι ή δεν είναι έγκυος η Έλενα Τσαγκρινού; Η ίδια απάντησε πως με τον σύντροφό της «ελπίζουμε να έρθει ένα παιδάκι» και πως «θα το θέλαμε».

Έλενα Τσαγκρινού: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Το περασμένο καλοκαίρι φούντωσαν οι φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, μετά τις αιχμές που άφησε η ίδια στους followers της στο instagram. Απάντωντας σε Q&A από την παραλία, είχε δηλώσει: «Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δε σας ανέβασα όμως ούτε και το tour, γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού».  

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δέχθηκε ένα σχόλιο για «επικείμενη εγκυμοσύνη» από διαδικτυακό της φίλο στην οποία κι απάντησε… με χαμόγελο! «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση», έγραψε χαρακτηριστικά ο follower της. 

Έλενα Τσαγκρινού: Περιμένει το πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια;

Το ζευγάρι ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Panik Concert 2023 και απάντησε στους δημοσιογράφους για τον γάμο του και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν μωρό. «Θα κάνουμε σίγουρα θρησκευτικό γάμο» απάντησαν Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan.

Dj Stephan και Έλενα Τσαγκρινού, τον περασμένο Φεβρουάριο/ NDP Νίκος Ζότος

Dj Stephan και Έλενα Τσαγκρινού, τον περασμένο Φεβρουάριο/ NDP Νίκος Ζότος

Ο σύντροφός της μάλιστα, είπε πως όταν της έκανε πρόταση γάμου δεν τη ζήτησε από τον πατέρα της. «Ζήτησα την Έλενα από την Έλενα. Σίγουρα μου δίνει την άδεια του. Θα το ζητήσω από δω... "Θα μου δώσεις το χέρι της κόρης σου κύριε Κώστα;"».

Έλενα Τσαγκρινού: O Dj Stephan τής έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής!

Για το ενδεχόμενο να γίνουν γονείς, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε: «Θα σας το πω όταν έρθει η ώρα και αν έρθει. Με τον κύριο από δω θα ήθελα πολύ να κάναμε ένα παιδάκι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top