Γιώργος Αμούτζας: Αγκαλιά με τη σύντροφό του σε βραδινή έξοδο

Ο Νικηφόρος από τον Σασμό στο θέατρο με την Έλενα Πιερίδου

Όσα είπαν στο Happy Day για τον τρίτο κύκλο του «Σασμού» Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιώργος Αμούτζας 

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν ο Γιώργος Αμούτζας με τη σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου, χθες το βράδυ. Το ζευγάρι των ηθοποιών απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό αγκαλιασμένο και χαμογελαστό, στην παράσταση «Οιδίπους τύραννος».

Γιώργος Αμούτζας με τη σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου στο Ηρώδειο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Γιώργος Αμούτζας με τη σύντροφό του, Έλενα Πιερίδου στο Ηρώδειο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

Ο «Νικηφόρος» του Σασμού και η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τον ρόλο της ως «Ραζάν» στον Γλυκάνισο, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλενα Πιερίδου - Γιώργος Αμούτζας: Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί!

Το ζευγάρι ζει έναν θυελλώδη έρωτα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, οι δυό τους επανασυνδέθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τον χωρισμό τους που δεν κράτησε για πολύ.

Σασμός: «Βασιλική» και «Νικηφόρος» μιλούν για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιώργο Αμούτζα συνάντησε η κάμερα του “Ηappy Day” στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Οιδίππους τύραννος» και οι ερωτήσεις για τις εξελίξεις της τρίτης σεζόν του «Σασμού» έπεσαν βροχή.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Στα γυρίσματα του Σασμού με την... οικογένειά της

Η τηλεοπτική «Βασιλική» και ο «γιος» της στον Σασμό, «Νικηφόρος», αναφέρθηκαν στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη δημοφιλή σειρά του Alpha.

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου- Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Ηρώδειο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

 Μαριλίτα Λαμπροπούλου- Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο Ηρώδειο/ NDP Ανδρέας Νικολαρέας

«Τις εξελίξεις θα τις δείτε πολύ σύντομα. Γιατί τα θέλετε τα spoiler; Από ανυπομονησία; Δε μου αρέσουν. Να περιμένετε πολλά γεγονότα. Σύμφωνα με αυτά που έχω στα χέρια μου, γιατί δεν τα έχω όλα, υπόσχονται μια καλή σεζόν… γερή» είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος αγκάλιασε και την τρίτη σεζόν του “Σασμού” με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις στη σειρά, όλα τα επεισόδια είναι ανατρεπτικά», είπε ο Γιώργος Αμούτζας, που υποδύεται τον «Νικηφόρο Σταματάκη», γιο της «Βασιλικής» και του «Μαθιού» (τελικά).

Γιώργος Αμούτζας: «Ο αδελφικός μου φίλος έφυγε μπροστά στα μάτια μου»

Όσον αφορά στις σχέσεις του «Νικηφόρου» με τον αδελφικό του φίλο «Μανώλη», με τον οποίο ήρθαν στα χέρια, όταν αντιλήφθηκε ο Νικηφόρος ότι ο Μανώλης γνώριζε ποιος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του, αλλά το κράτησε μυστικό, ο Γιώργος Αμούτζας σχολίασε: «οι σχέσεις τους περνούν τη δική τους κρίση και είναι λογικό γιατί υπάρχουν αποκαλύψεις και μυστικά ανάμεσα σε δύο κολλητούς φίλους. Όλα αυτά θα χρειαστούν τον χρόνο τους».

Γιάννης Νταλιάνης- Μαριλίτα Λαμπροπούλου/ ΝDP Έλλη Πουπουλίδου

Γιάννης Νταλιάνης- Μαριλίτα Λαμπροπούλου/ ΝDP Έλλη Πουπουλίδου

Τέλος, τον πραγματικό σύζυγο της «Βασιλικής», Γιάννη Νταλιάνη θα τον δούμε τηλεοπτικά σε ρόλο έκπληξη. «Στην τηλεόραση συνεργάζομαι πάλι με τον Alpha, στον “Παράδεισο των Κυριών”. Μπαίνει ένας τύπος διαβολικός, που πολύ το ευχαριστιέμαι για να ξεφύγω από αυτά τα άλλα και να πάω σε κάτι διαφορετικό που νομίζω και μένα με γοητεύει και θα δημιουργήσει μια αίσθηση» είπε ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός. Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι εδώ και 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top