Γιώργος Αμούτζας: «Ο αδελφικός μου φίλος έφυγε μπροστά στα μάτια μου»

Οσα είπε ο «Νικηφόρος» του Σασμού για τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Αμούτζας στην εκπομπή της ΕΡΤ

Ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Δυο στις 10 και μίλησε χωρίς δισταγμό για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στον Σασμό και τον χώρο της υποκριτικής γενικότερα, ενώ αποκάλυψε και μια τραυματική απώλεια που βίωσε

Είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αμούτζας; Τι είπε για την προσωπική του ζωή

«Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο μπροστά στα μάτια μου, σε τροχαίο δυστύχημα. Μια τόσο σημαντική απώλεια δε γιατρεύεται με τον καιρό, απλώς καταφέρνεις να δεις το πρόβλημα από διαφορετική σκοπιά», είπε σχετικά ο ηθοποιός. 

Ο Γιώργος Αμούτζας έχει συζητηθεί πολύ για το ταλέντο αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση!

Ο Γιώργος Αμούτζας έχει συζητηθεί πολύ για το ταλέντο αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση!

Νωρίτερα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι: «Δεν ήταν όνειρό μου από παιδί να γίνω ηθοποιός, παρότι προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Η υποκριτική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα και δεν είναι για όλους». 

Γιώργος Αμούτζας: Η ηλικία, ο διάσημος νονός, η σύντροφος και το τραγούδι

Για τον Σασμό όπου συμμετέχει για τρίτη σεζόν, δήλωσε: «Πρέπει να δώσουμε στους τηλεθεατές έναν λόγο να συνεχίσουν να μας βλέπουμε και την τρίτη χρονιά. Δεν κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, ούτε καν σε εβδομαδιαία. Είναι ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι η σειρά που παίζεις βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει ο Νικηφόρος στην τρίτη σεζόν». 

Ο Γιώργος Αμούτζας έγινε ευρύτερα γνωστός με τον ρόλο του «Νικηφόρου» στον Σασμό

Ο Γιώργος Αμούτζας έγινε ευρύτερα γνωστός με τον ρόλο του «Νικηφόρου» στον Σασμό

«Νιώθω ότι είμαι σε μια ηλικία που τώρα χτίζω, δεν είναι η στιγμή να πω κουράστηκα. Ο έρωτας είναι σημαντικός για όλους τους ανθρώπους, είναι ψυχοθεραπεία. Κάνω πολλές χαζομάρες όταν είμαι ερωτευμένος», δήλωσε κλείνοντας ο Γιώργος Αμούτζας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top