Είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αμούτζας; Τι είπε για την προσωπική του ζωή

«Δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή»

Πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα στο Στούντιο 4

 Είναι ένας από τους ανερχόμενους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Τον Γιώργο Αμούτζα τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Σασμός».

Σασμός-Spoiler: «Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά να βάψει τα χέρια του με αίμα»

 

Πατέρας του νεαρού ηθοποιού είναι ο επίσης ηθοποιός, Σταύρος Δελλής, αλλά εκείνος επέλεξε να μην κρατήσει το επίθετό του.

«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να αναμετρηθεί με την τέχνη του, να δώσει τη δική του μάχη, να καταφέρει να καθιερωθεί με την αξία του και να αποδείξει τι αξίζει με τη δουλειά του. Ήταν πολύ εύκολο να με κρίνουν και να πουν «έχει πλάτες», αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή, ήμουν ο Γιώργος Αμούτζας, που έδινα τον δικό μου αγώνα, που χειρουργημένος πήγαινα στο γύρισμα, έπαιζα παράσταση και με 40 πυρετό. Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Αντιθέτως, έχουμε συνεργαστεί στα πάντα και δουλεύουμε παρέα και δημιουργούμε μαζί. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε κι ακόμα είναι στο πλευρό μου με συμβουλές, αλλά έπρεπε κι εγώ να χαράξω τη δική μου πορεία», εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Reallife.

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή


Πριν από καιρό κυκλοφόρησαν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αμούτζα και την Έλενα Πιερίδου να έχουν χωρίσει και λίγο καιρό αργότερα να έρχονται και πάλι κοντά.

Έλενα Πιερίδου & Γιώργος Αμούτζας σε παλιότερη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έλενα Πιερίδου & Γιώργος Αμούτζας σε παλιότερη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» του Σασμού επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έλενα Πιερίδου: «Είμαστε καλά... δεν είμαστε φίλοι με τον Γιώργο Αμούτζα»

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν αυτή την περίοδο εκείνος έδωσε αρνητική απάντηση: «Δε νιώθω ερωτευμένος αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια, στον έρωτα, στην αγάπη, θέλω όσο τίποτα να κάνω ένα παιδί. Όταν λείπεις από το σπίτι από τις 7:30 το πρωί και γυρίζεις στις 11 το βράδυ, το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. Πρέπει να υπάρχει μέτρο και στη δουλειά και θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα ωράριο που να σέβεται περισσότερο την προσωπική μου ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top