Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χαμό του πατέρα του: «Του ψιθύρισα κάτι στο αυτί»

Συγκινούν όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Με αφορμή τον χαμό της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο Πρωινό για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη το 2016. 

Λιάγκας κατά Ουγγαρέζου: Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός

«Λένε οι πληροφορίες ότι πέθανε η μητέρα του λίγες ώρες μετά τον γάμο του. Θέλω να σας πω κάτι τώρα συγκλονιστικό. Η μητέρα του ήταν στην εντατική και προφανώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το ένα μεγάλο ερώτημα είναι αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, το άλλο ερώτημα όμως είναι αν οι άνθρωποι που είναι σε κώμα, σε αναστολή μπορούν έστω μεταφυσικά με κάποιον τρόπο να αντιληφθούν τι γίνεται», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. 

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του το 2016

Συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του το 2016

«Όλοι έχουμε χάσει ανθρώπους, εγώ έχασα τον πατέρα μου έτσι. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ στο Λαϊκό Νοσοκομείο που πάθαινε συνέχεια εμφράγματα κι ανακοπές. Τον επανέφεραν οι γιατροί στη ζωή δίνοντας μια τιτάνια μάχη. Ζούσε, πέθαινε και το ζούσαμε αυτό το μαρτύριο για 3-4 ώρες. Κάποια στιγμή έδωσα εγώ εντολή στους γιατρούς, λέω "δεν υπάρχει λόγος”. Με τόσες ανακοπές και χωρίς οξυγόνο, πραγματικά και να ζούσε δε θα ξέραμε πώς θα ήταν ο πατέρας μου», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι η πιο άχαρη στιγμή της σεζόν»

«Πήγα στην εντατική, μου είπαν να μην μπω μέσα, δεν τους άκουσα και του ψιθύρισα κάτι στο αυτί το οποίο είναι δικό μου και δικό του. Και μετά, ενώ έκαναν πάλι προσπάθεια, δεν επανήλθε ποτέ... Είναι σαν να λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε κώμα, ίσως τα μηνύματα που θέλεις να τους περάσεις να τα ακούνε με έναν μεταφυσικό τρόπο. Εμένα ο πατέρας μου τα άκουσε και δεν επανήλθε ποτέ, έφυγε έτσι. Μπορεί και να άκουσε αυτό που ήθελα να του πω», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top