Χρηστίδου -Μαραντίνης: Το διαζύγιο, οι αποκαλύψεις & οι σκληρές απαντήσεις

Δηλώσεις στις... δηλώσεις και μια «διαμάχη» δίχως τέλος

Θεωρούνταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ωστόσο, λίγο πριν γιορτάσουν τα 13 χρόνια κοινής πορείας και τα 9 έγγαμου βίου η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Μαραντίνης και Χρηστίδου ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια

Θοδωρ΄ς Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια


Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

Μπορεί στην αρχή όλοι να πίστευαν πως πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο, δυστυχώς, η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Το πρώην ζευγάρι έφτασε στις δικαστικές αίθουσες για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών τους. Τον ασκό του Αιόλου για την ανταλλαγή των πυρών άνοιξε ο frontman των Onirama δηλώντας στην εκπομπή «Γεια σου»: «Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο, όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας».

Μαραντίνης: Ο λόγος που μίλησε δημόσια για τη διαμάχη με τη Χρηστίδου

Το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου και το Θοδωρή Μαραντίνη δεν ήταν «βελούδινο»

Το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου και το Θοδωρή Μαραντίνη δεν ήταν «βελούδινο»

Λίγες ημέρες αργότερα και αφού έχασε τη συνεπιμέλεια ο  τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και έριξε λάδι στη φωτιά σημειώνοντας: «Είναι λίγο περίεργο πώς 6 μήνες μετά, μου δημιουργείται αυτή η απορία, μία απόφαση «που βρίσκεται στα δικά μου χέρια, στης Σίσσυς τα χέρια, στους δικηγόρους μας, πώς ξαφνικά ξεφυτρώνουν δικαστικά ρεπορτάζ. Που σημαίνει ότι κάποιος έχει διαρρεύσει κάτι. Δεν ήθελα εγώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς και δεν το διέρρευσα εγώ Έγιναν δύο δικόγραφα, η Σίσσυ ζήτησε 6 πράγματα, τα οποία απορρίφθηκαν και τα 6. Εγώ ζήτησα 2 και εγκρίθηκε το 1. Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Στην πράξη, αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά, έδωσε μία ισοπαλία. Σε αυτή τη φάση δεν πήρα τη συνεπιμέλεια και θα κινηθώ νομικά ξανά».

Μαραντίνης: «Έχω δώσει 173.568 ευρώ στη Σίσσυ από τότε που χωρίσαμε»

Μαραντίνης: Έχασε το δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια με τη Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια των παιδιών


Σίσσυ Χρηστίδου: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα»

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της αποφάσισε να περάσει στη αντεπίθεση. Έβγαλε μια ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της για όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε για την επιμέλεια των παιδιών και τη διατροφή.

Σίσσυ Χρηστίδου: Κάθε γυναίκα αν θέλει να χωρίσει, να μη φοβάται. Δε μασάμε


«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δεν μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δε θα υπήρχαν κι αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης» είχε δηλώσει αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».


Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετάνιωσα για την ανοχή που έδειξα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν αυτή η κόντρα με τον Θοδωρή Μαραντίνη έχει φτάσει στο τέλος της.

Χρηστίδου: Όσα είπε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά και το αδυνάτισμα

Το πρώην ζευγάρι σε μια παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με τους γιους του

Το πρώην ζευγάρι σε μια παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με τους γιους του

«Δε φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί».

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Μπορεί η Σίσσυ να ζήτησε το θέμα να κλείσει εκεί, αλλά ο Θοδωρής απάτησε μέσω μιας ανάρτησης γράφοντας μετά τη συνέντευξη στο ΟΚ!: «Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Το αφήνω εδώ».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία όλο νόημα μετά την απάντηση του Μαραντίνη

Αυτή τη φορά η Σίσσυ αρκέστηκε να απαντήσει με μια φωτογραφία μιας ελαφίνας που την τρώνε τσιταχ.


 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top