Χρηστίδου: Όσα είπε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά και το αδυνάτισμα

«Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή..»

Μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο της εκπομπής της για τη νέα σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε τόσο στα παιδιά της και την προσωπική της ζωή, όσο και στα σχόλια που ακούγονται σχετικά με την ανανεωμένη εμφάνισή της. 

 

«Μου κάνει εντύπωση που γίνεται θέμα τώρα, γιατί δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Αυτή η αλλαγή έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου , σχετικά με τα σχόλια και τα δημοσιεύματα για το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.

«Είχα φτάσει στο δεν πάει άλλο!»: Η Χρηστίδου για την απώλεια των κιλών

«Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του Mega.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας στο “Breakfast@Star” αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, εξηγώντας ότι δε μιλά για την προσωπική της ζωή «και είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί. Θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι θέλω να προστατέψω το περιβάλλον γύρω από τα παιδιά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον. Ενδεχομένως κι εγώ στη δική σας περίπτωση, στην άλλη πλευρά, αν αφορούσε κάποιον άλλο αυτή η ιστορία, θα έπαιζα κι εγώ το θέμα. Για μένα είναι πιο σημαντικό να προστατευτούν αυτά τα παιδιά από το να προστατευτεί η εικόνα η δική μου ή του πρώην συζύγου μου» είπε. 

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Η παρουσιάστρια έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον frontman των Onirama. «Ο μεγάλος μου γιος είναι 15 χρόνων. Δε μας δίνει σημασία. Ο μικρός ακόμα κάθεται. Μία χαρά. Μετράω τα χρόνια του μεγάλου. Πόσο γρήγορα περνούν ρε παιδιά τα χρόνια»! σχολίασε.

 

Σχολίασε ακόμα πως εκτιμά πολύ τον σεβασμό που έχουν δείξει οι δημοσιογράφοι σε αυτή την ιστορία, μετά τις επιστολές και τις παρακλήσεις της. «Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική γιατί κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Οπότε εκτιμώ ότι τη μοναδική φορά που ζήτησα αυτόν τον σεβασμό, τον πήρα και τον κρατάω… Και τον χρωστάω σε όλους» είπε.

Ελεονώρα Μελέτη για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νιώθω ότι είχε μπουχτίσει»

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, είπε για την Ελένη Βουλγαράκη - συνεργάτιδά της την προηγούμενη σεζόν-, η οποία είναι φέτος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ότι θέλει να πιστεύει ότι θα δοθεί ο χώρος και ο χρόνος στο νέο της βήμα. Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δεν είναι φέτος στην ομάδα του «Χαμογέλα και πάλι» είπε χαριτολογώντας ότι «τον παρακαλάμε να επιστρέψει» και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι θα είναι ταιριαστός στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη. Σε σχετική ερώτηση πάντως, απάντησε πως δεν έχει λάβει πρόσκληση για τη βάπτιση του «Νουνίτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top