Ελεονώρα Μελέτη για Σίσσυ Χρηστίδου: «Νιώθω ότι είχε μπουχτίσει»

«Είχε αφήσει τον εαυτό της»

Δες το απόσπασμα μετά το 12:40

Μία συνέντευξη– χείμαρρο παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Όσα είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό OK! σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναμφίβολα μετά από το διαζύγιό της είναι πιο ανανεωμένη, λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

σισσυ

Πιο ανανεωμένη και εντυπωσιακή από ποτέ είναι τώρα η Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι δυσάρεστο όλο αυτό γιατί είναι δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ, τους έχουμε θαυμάσει ως οικογένεια, σαν ζευγάρι και είναι κρίμα. Νιώθω ότι και οι δύο είναι πληγωμένοι και είναι λογικό. Μέσα από έναν χωρισμό και μετά από τόσα χρόνια γάμου σίγουρα και οι δύο βγαίνουν λαβωμένοι. Ο καθένας για τους λόγους του. Εγώ εισπράττω και τη Σίσσυ ως μια γυναίκα, η οποία έχει κάνει υπομονή, μια γυναίκα που πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της πίσω και εμφανίζεται παντελώς ανανεωμένη και με νέα διάθεση και το νιώθω από αυτά που λέει στη συνέντευξή της.

Είναι μια γυναίκα που εγώ εισπράττω ότι είχε μπουχτίσει, πραγματικά είχε αφήσει τον εαυτό της και τώρα έχει αποφασίσει να πάρει τη ζωή της αλλιώς. Ίσως θέλει να τα πει, να τα βγάλει από μέσα της, να τελειώνει αυτή η ιστορία για να πάει μπροστά» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top