Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία όλο νόημα μετά την απάντηση του Μαραντίνη

Η παρουσιάστρια τα είπε όλα με ένα story

Δείτε στο βίντεο την απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια ανέβασε στην αρχη ένα ποστ με μία φωτογραφία όπου απεικονίζονται μία ελαφίνα που δέχεται επίθεση από τσιτάχ. Στη συνέχεια όμως την κατέβασε και την έκανε story. Αυτό προφανώς το έκανε για να μην μείνει στο προφίλ.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στη λεζάντα: «Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.

Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια».

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία όλο νόημα μετά την απάντηση του Μαραντίνη

Αυτή την ανάρτηση την έκανε μετά την απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη, στη συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια στο περιοδικό ΟΚ!

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Το αφήνω εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top