Θοδωρής Μαραντίνης: Η απάντηση στη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει» είπε ο τραγουδιστής

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στο περιοδικό ΟΚ! στην οποία μίλησε για το δύσκολο δαζύγιο και είπε ότι μετάνιωσε για τον ανοχή που έδειξε.

 «Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μια κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, για αυτό κορυφωνόταν ο θυμός κι η ένταση... Μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη: «Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα»

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον γνωστό τραγουδιστή και εκείνος, θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία, ανέφερε πως δε χρειάζεται να δοθεί περαιτέρω έκταση ωστόσο, αν κάποια στιγμή χρειαστεί να γίνει αυτό, θα γίνει με τον τρόπο που έγινε και στο παρελθόν. 

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και καιρούς, πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε πρέπει να το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει ο καθένας. Το αφήνω εδώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου σε παλαιότερη εμφάνιση /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top