Σάντρα Βουτσά: «Ήταν σοκαριστικό, δεν είχαμε καταλάβει ότι έχει καρκίνο»

Όσα ε'ιπε για τον θάνατο της μητέρας της, Έρρικας Μπρόγιερ

Η Σάντρα Βουτσά στο Στούντιο 4

Μια από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή της Σάντρας Βουτσά ήταν όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τον θάνατο των γονιών της, του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ.

Σάντρα Βουτσά - Αλίκη Κατσαβού: Η κοινή συνέντευξη μετά τον χαμό του Βουτσά

«Για μένα ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια και για τους δύο. Πολύ, τρομερά πολύ. Η μητέρα μου πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου και ο πατέρας μου στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολο», είπε στη εκπομπή Στούντιο 4.

Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά: Το post με την Έρρικα Μπρόγιερ και τη Μενεγάκη

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ/ φωτογραφία NDP

Η Σάντρα Βουτσά μαζί με τους γονείς της, Κώστα Βουτσά και Έρρικα Μπρόγιερ/ φωτογραφία NDP

«Ήταν δύσκολο. Και με την μάνα μου ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό γιατί ο πατέρας μου είχε και τα θέματα του και λόγω της ηλικίας. Είχε και άσθμα πολλά χρόνια οπότε πάντα είχε ψιλοπρόβλημα με κάτι. Η μάνα μου όμως δεν ήταν… Έδειξα στην Χίλντα (σ.σ. Ηλιοπούλου) πριν μια φωτογραφία που είχατε βάλει στο βίντεο, που μας έβγαλε η Ολυμπία Κρασαγάκη για το Hello τον Νοέμβριου του ’19, που δεν είχε καμία σχέση και πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες. Δε φαινόταν, δηλαδή δεν το είχαμε καταλάβει, ότι έχει τόσο καρκίνο. Κανένας, τίποτα, τίποτα, καμία σχέση. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα» συμπλήρωσε η Σάντρα Βουτσά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top