Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες βαριές κατηγορίες για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς

Είπε ψέματα πως δεν τράβηξε την σκανδάλη

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Άλεκ Μπάλντουιν από τις ειδήσεις του OPEN

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, για τον οποία κατηγορείται ο Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς τα ιατροδικαστικά ευρήματα δείχνουν ότι το περίστροφό Colt .45 που κρατούσε, απαιτούσε να τραβηχτεί η σκανδάλη για να πυροβολήσει

Άλεκ Μπάλντουιν: Το ενσταντανέ αγκαλιά με τη σύζυγό του μετά την αθώωση!

Η έκθεση εγείρει την πιθανότητα να απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες για ανθρωποκτονία κατά του Μπάλντουιν, αφού ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι δεν τράβηξε καν τη σκανδάλη.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «λύγισε» σε τηλεοπτική του συνέντευξη του λίγο μετά το συμβάν

Ο Άλεκ Μπάλντουιν «λύγισε» σε τηλεοπτική του συνέντευξη του λίγο μετά το συμβάν

Παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός αρνήθηκε σθεναρά την κατηγορία αυτή, η ιατροδικαστική εξέταση του όπλου, που διεξήχθη από τους εμπειρογνώμονες Λουσιέν και Μάικλ Χαγκ, κατέληξε σε άλλο συμπέρασμα. Σύμφωνα με την έκθεση, η σφαίρα του όπλου έπρεπε να τραβηχτεί χειροκίνητα στην πλήρως οπλισμένη θέση, ακολουθούμενη από τράβηγμα ή πάτημα της σκανδάλης, για να εκπυρσοκροτήσει το όπλο. Η έκθεση αντικρούει τον ισχυρισμό του Μπάλντουιν ότι δεν προκάλεσε ο ίδιος την απόλυση. 

Πυροβολισμός Μπάλντουιν: Φυλάκιση 6 μηνών στον βοηθό σκηνοθέτη 

Οι προηγούμενες κατηγορίες αποσύρθηκαν λόγω ανησυχιών σχετικά με τις τροποποιήσεις του όπλου. Οι ειδικοί εισαγγελείς Κάρι Μορισέι και Τζέισον Λιούις ανέμεναν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, προτού αποφασίσουν αν θα επαναφέρουν τις κατηγορίες.

To εκκλησάκι όπου συνέβη το μοιραίο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust

To εκκλησάκι όπου συνέβη το μοιραίο ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust /Φωτογραφία AP Images/Jae C. Hong

Σε μια δημόσια δικαστική κατάθεση, όταν οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι το όπλο θα μπορούσε να λειτουργήσει μόνο με το τράβηγμα της σκανδάλης, κατέστησαν πιθανό το ενδεχόμενο να θεωρηθεί ο Μπάλντουιν υπεύθυνος για το τραγικό περιστατικό στο πλατό της ταινίας Rust.

Νωρίτερα, οι εισαγγελείς είχαν δηλώσει ότι αν αποδειχθεί ότι το όπλο ήταν λειτουργικό, θα εξέταζαν το ενδεχόμενο να επαναλάβουν τις κατηγορίες. «Αν διαπιστωθεί ότι το όπλο δεν είχε δυσλειτουργία, οι κατηγορίες κατά του κ. Μπάλντουιν θα συνεχιστούν», ανέφεραν. 

Άλεκ Μπάλντουιν: Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα της «καταραμένης» ταινίας

Μέχρι στιγμής, ο Μπάλντουιν δεν έχει κατηγορηθεί εκ νέου κι η απόφαση παραμένει σε εκκρεμότητα. Ο Μορισέι επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα γίνει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top