Πυροβολισμός Μπάλντουιν: Φυλάκιση 6 μηνών στον βοηθό σκηνοθέτη 

Ήταν εκείνος που έδωσε στο ηθοποιό το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η Χάτσινς 

Άλεκ Μπάλντουιν: οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς (video Open)   

Ο βοηθός σκηνοθέτη Ντέιβ Χαλς στην ταινία Rust, στα γυρίσματα της οποίας ο ηθοποιός και παραγωγός Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε άθελά του και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή, κατόπιν συμφωνίας με τις εισαγγελικές αρχές.

Άλεκ Μπάλντουιν: Αποσύρθηκε η μία κατηγορία για ανθρωποκτονία

Πρόκειται για την πρώτη καταδίκη στην υπόθεση αυτή. Ο Ντέιβ Χαλς δήλωσε ένοχος στην κατηγορία της αμέλειας στη χρήση φονικού όπλου.

Η Χαλίνα Χάτσινς, θύμα του πυροβολισμού στο γύρισμα από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Άλεκ Μπάλντουιν: Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα της «καταραμένης» ταινίας

Ο Χαλς ήταν εκείνος που έδωσε στον ηθοποιό, στις 21 Οκτωβρίου 2021, ένα όπλο που υποτίθεται ότι είχε άσφαιρα. Ο Μπάλντουιν πυροβόλησε, σκοτώνοντας την Χαλίνα Χάτσινς και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα. Ο 63χρονος Χαλς του είχε πει ότι το όπλο ήταν «κρύο», δηλαδή «ασφαλές» στην αργκό του Χόλιγουντ.

«Μίλησε» το μετρητό: Συμβιβασμός του Baldwin με την οικογένεια της Hutchins

Στον Άλεκ Μπάλντουιν και την οπλουργό της ταινίας Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε φυλάκιση 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 δολαρίων.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top