Μαρία Κορινθίου: Όσα οδήγησαν στην «έκρηξη» και την απομάκρυνσή της

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη λήξη της συνεργασίας με την ηθοποιό

Δείτε βίντεο με τον εκνευρισμό της Μαρίας Κορινθίου από το Happy Day

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής Το Πρωινό τον περασμένο Σεπτέμβριο, κι η Δούκισσα Νομικού ήταν η πρώτη... απώλεια από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Μαρία Κορινθίου: Εκτός Πρωινού η ηθοποιός - Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να μην τα πηγαίνει καλά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος υποδέχτηκε στην εκπομπή τη Μαρία Κορινθίου, κάνοντας ουσιαστικά ένα «ζωντανό» δοκιμαστικό για τη θέση της συμπαρουσιάστριας.

Την επίσημη εμφάνισή της στο Πρωινό, η μελαχρινή ηθοποός έκανε το πρωί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου. «Την αγαπάτε πολύ όλοι. Έχει καταγράψει χιλιόμετρα πολλά και στο σανίδι και την τηλεόραση. Είναι μανούλα, είναι σύζυγος και θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Θα σας πω τι ακριβώς θα κάνει. Η Μαρία Κορινθίου», είχε δηλώσει τότε ο Γιώργος Λιάγκας

Η Μαρία Κορινθίου υπέρλαμπρη στο πλατό του Πρωινού

Η Μαρία Κορινθίου υπέρλαμπρη στο πλατό του Πρωινού /Φωτογραφία Instagram

Δημοσιογράφος της εκπομπής φαίνεται να είναι το πρόσωπο που έκανε την ηθοποιό να «εκραγεί» με αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να μην εμφανιστεί στην αποφώνηση της εκπομπής. Η αφορμή που έκανε την ηθοποιό να βγει από τα ρούχα της κι οι φωνές της να ακουστούν και στα διπλανά πλατό, ήταν η, χωρίς προειδοποίηση, παρουσίαση εμπορικού video για το Colourday festival από τη συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία να παίρνει εντολή από το ακουστικό να της δώσει «πάσα», χωρίς να της έχουν πει όμως το θέμα.

Αυτό ήταν ουσιαστικά το τρίτο «χτύπημα» μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Οι σχέσεις της με τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια είχαν διαταραχτεί από τον χειμώνα με αφορμή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους που είχαν εξαφανιστεί από το συρτάρι του καμαρινιού της ηθοποιού για να βρεθούν στα αυτιά της δημοσιογράφου. 

Τσιμτσιλή για Κορινθίου: «Δε χρειάζεται να δείχνει πόσο εκνευρισμένη είναι»

Το δεύτερο σκηνικό που είχε ενοχλήσει πολύ τη Μαρία, ήταν όταν της είχαν τηλεφωνήσει πριν φτάσει στα στούντιο Κάπα για να την ενημερώσουν ότι ένα βίντεο που κανονικά έπρεπε να παρουσιάσει εκείνη, θα το έβγαζαν αρκετά νωρίτερα στον «αέρα» κάτι που εκείνη θεώρησε ότι είχε γίνει για την εκθέσει στην εμπορική διεύθυνση του καναλιού.

Όσο περνούσαν οι εβδομάδες, το αρνητικό κλίμα, αντί να εκτονώνεται, γινόταν όλο και πιο βαρύ. Μια μέρα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν γνωστός δερματολόγος, τον οποίο συμπτωματικά γνωρίζουν κι ο δύο κυρίες του Πρωινού. Λόγω της φιλικής της σχέσης, η δημοσιογράφος ήθελε να κάνει εκείνη τη συνέντευξη, κάτι που προκάλεσε την πολύ έντονη αντίδραση της Κορινθίου, καθώς αυτό θα παραβίαζε τους όρους του συμβολαίου της με το κανάλι- τελικά τηρήθηκε η αρχική συμφωνία.  

H Mαρία Κορινθίου με τον Γιώργο Λιάγκα

H Mαρία Κορινθίου με τον Γιώργο Λιάγκα

Φτάνοντας στο πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου, η Μαρία «εξεράγη» μπροστά σε όλους και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Χρύσα Ζορκάδη, που κατέβηκε στο πλατό για να της ζητήσει τον λόγο και τη Μαρία να της επιτίθεται λεκτικά για όσα έχουν γίνει τους τελευταίους εννέα μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια, μίλησε με το εμπορικό τμήμα του σταθμού και ξεκαθάρισε πως μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα κάνει μόνο τις εμπορικές παρουσιάσεις και δε θα κάτσει ξανά δίπλα στη Λίτσα Πατέρα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ούτε φυσικά στο «κλείσιμο» της εκπομπής

Μαρία Κορινθίου: Έχω χάσει την υπομονή μου με το «Πρωινό» 

Το πρωί της Δευτέρας η ανακοίνωση του καναλιού ήταν ξεκάθαρη: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top