Ελένη Βιτάλη: Με τον σύντροφό μου ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα σε μια συναυλία

«Δεν ερωτεύτηκα το τραγούδι, δεν ένιωσα λαχτάρα»

Για δεκαετίες είναι μία από τις πιο καταξιωμένες γυναικείες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Η Ελένη Βιτάλη που έχει γευτεί όσο καμία άλλη την επιτυχία αποκάλυψε πως δεν ερωτεύτηκε το τραγούδι, αλλά το σέβεται και το αγαπά.

«Δεν ερωτεύτηκα το τραγούδι, δεν ένιωσα λαχτάρα. Το αγαπάω όμως και το σέβομαι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνω καλή τραγουδίστρια. Όταν ήμουν 16 ετών ήθελα να γίνω σαν την Μαρινέλλα. Της το έχω πει και γελάμε. Πέρασα μια όψιμη εφηβεία. Όλες τις αταξίες τις έκανα μεγαλύτερη. Αυτό έχει παράπλευρες απώλειες», είπε στην εκπομπή «Ελένη».

Ελένη Βιτάλη

Η 68χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για τον άντρα που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά, Βαγγέλη Ξύδη. «Με τον σύντροφο μου ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα σε μια συναυλία. Τα φτιάξαμε ένα χρόνο μετά όταν έγινε επιστράτευση και φοβήθηκα. Από τους 50 θαυμαστές που ήταν από κάτω, οι 45 ήταν ‘’γαμπροί’’. Με κολάκευε να αρέσω αλλά ως εκεί. Ο σύντροφος μου ζήλευε κι εγώ τον ζήλευα ακόμα πιο πολύ».

Δείτε την Ελένη Βιτάλη σε μια σπάνια έξοδο με τον γιο της, Νίκο Ξύδη!

Η Ελένη Βιτάλη με τον γιο της Νίκο Ξύδη

Η Ελένη Βιτάλη με τον γιο της Νίκο Ξύδη

Η Ελένη Βιτάλη παραδέχτηκε on camera ότι είναι ακόμα φιλάρεσκη, αλλά  ήταν φιλόδοξη μόνο μέχρι τα 25 της χρόνια. «Φιλάρεσκη υπήρξα και είμαι ακόμη. Φιλόδοξη υπήρξαν μέχρι τα 25. Στα 21 έγινα μητέρα. Είχα κοντά το παιδί μου στη δουλειά. Δε θέλαμε να χάνουμε στιγμές. Η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου είναι την ώρα που ξύπνησα και κατάλαβα ότι έχω γεννήσει».

Ελένη Βιτάλη: «Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες»

Με λόγια αγάπης μίλησε για τον εγγονό της που σήμερα είναι 19 ετών. «Ο εγγονός μου είναι 19 ετών, έχει τρομερή φωνή και είναι πολυπράγμων. Με φωνάζει γιαγιάκα και είναι χαδιάρης όπως εγώ».

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως δεν τα πάει καλά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής που διευκολύνει την καθημερινότητά μας. «Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top