Ελένη Βιτάλη: «Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες»

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Βιτάλη στο kalymnos-news.gr προβλήθηκε στο Πρωινό

Λίγες είναι οι φορές που η Ελένη Βιτάλη επιλέγει να τοποθετηθεί δημόσια για κάποιο θέμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας.Όταν όμως επιλέξει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία κάποια από τα σχόλια της είναι αιχμηρά.

Όπως συνέβη πριν από λίγες εβδομάδες που σχολίασε τα δημόσια φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

 

Ελένη Βιτάλη

 

Χαμός στα social media για το ζεϊμπέκικο και το φιλί Βανδή – Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο kalymnos-news.gr, και παραδέχτηκε πως ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι ο αυθορμητισμός.

«Είμαι αυθόρμητη και μερικές φορές μπορεί να μετανιώσω για κάτι που λέω, όχι ότι αυτό που λέω είναι πολύ μακριά από αυτό που συμβαίνει. Μερικές φορές είναι αδηφάγος ο φακός», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα talent shows.

Δείτε την Ελένη Βιτάλη σε μια σπάνια έξοδο με τον γιο της, Νίκο Ξύδη!


«Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν βγει από talent shows και δεν τα ξεχωρίζεις. Αυτό πάντα γινόταν. Πάντα υπήρχαν "φίλοι" που έσπρωχναν καλλιτέχνες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top