Χαμός στα social media για το ζεϊμπέκικο και το φιλί Βανδή – Μπισμπίκη

To σχόλιo της Ελένης Βιτάλη για τους ηλίθιους καλλιτέχνες

Οι χρήστες των social media έχουν πάρει «φωτιά» από το πρωί της Κυριακής, με αφορμή τα βίντεο που δείχνουν τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή σε τρυφερά στιγμιότυπα, πάνω στην πίστα.

Για ακόμα μια φορά ο ηθοποιός επισκέφθηκε την αγαπημένη του στο μαγαζί που εμφανίζεται και έδωσαν ρεσιτάλ πάνω στη σκηνή. Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, αντάλλαξε ένα φιλί πάνω στη σκηνή, με τον ηθοποιό να χορεύει ζεϊμπέκικο καθώς τραγουδούσε η σύντροφός του, ενώ στη συνέχεια εκείνη έκατσε στα πόδια του, συνεχίζοντας να τον φιλάει.

Η σχέση τους το τελευταίο διάστημα έχει συζητηθεί πολύ έντονα και περισσότερο στα social media. 

Κάποιοι τους «έκραξαν» μιλώντας για «γεροντοέρωτα» και άλλοι υποστήριξαν ότι καλά κάνουν και βιώνουν τον έρωτά τους, όπως θέλουν!

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια στο Twitter για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη:

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη - Βανδή: Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς

Η Ελένη Βιτάλη, η οποια διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη σχολίασε αρκετά καυστικά την κίνηση αυτή του ζευγαριού.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top