Τσουρός: «Θα έπαιρνα συμπαρουσιάστρια τη Μελέτη αν έκανα εκπομπή»

Θα συνεργαστεί η συνεργασία με το Mega;

Ημέρες συζητήσεων είναι αυτές που διανύουμε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αφού κοιτάζουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Ανάμεσα σε αυτά και ο Κώστας Τσουρός, για τον οποίο ακούγεται πως δε θα συνεχιστεί η συνεργασία του με το Mega.

To Breakfast@star και ο Στέλιος Δρουμαλιάς τον συνάντησε και τον ρώτησε αν ισχύει αυτό το σενάριο.

«Διάβασα κι εγώ ότι η συνεργασία μου με το Mega δε θα συνεχιστεί, λες να ξέρουν κάτι που δεν ξέρω εγώ. Θα φανεί στο χειροκρότημα. Μιλάω για την επόμενη σεζόν, έχουμε φτάσει Ιούνιο μήνα», ήταν η απάντησή του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τους συνεργασίας. «Γιατί να μην έρθει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είχε έρθει και καλεσμένος στην εκπομπή. Λες να είχε κάνει live δοκιμαστικό και να μην το κατάλαβα;».

Με χαλαρή διάθεση και αρκετή δόση χιούμορ απάντησε και ποια θα ήθελε να έχει στο πλευρό του, αν κάποια στιγμή έκανε δική του εκπομπή. «Θα έπαιρνα την Ελεονώρα Μελέτη. Φαντάζεσαι; Να τη ρωτήσεις αν θέλει. Την επόμενη φορά που θα έρθεις πες της θέλεις να πας συμπαρουσιάστρια του Κώστα Τσουρού, να δούμε τι θα απαντήσει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top