Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου: «Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying και εγώ»

Όσα αποκάλυψε η αρχηγός του τμήματος στο IQ 160, «Σοφία Χαριτάκη»

Δείτε όσα είπε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στο Breakfast@Star

Με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του STAR, IQ 160 στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου  μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη το πρωί της Παρασκευής

«IQ 160»: Μεγάλο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της απουσία εδώ και χρόνια, τον ρόλο της αρχηγού του τμήματος «Σοφίας Χαριτάκη» που ερμηνεύει στη σειρά καθώς και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει συνάντησε μέχρι και σήμερα

Αυστηρή κι ευαισθητη η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου ως «Σοφία Χαριτάκη» στη σειρά IQ 160

Αυστηρή κι ευαισθητη η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου ως «Σοφία Χαριτάκη» στη σειρά IQ 160

«Είχα εννέα χρόνια να κάνω τηλεόραση. Κάπως το άφησα και κάπως με άφησε. Είμαστε αναλώσιμοι όλοι σε αυτόν τον χώρο, χάθηκα και με έχασαν. Στη σειρά Ήρθε κι έδεσε συνεργαστήκαμε άψογα με τον Γιάννη Μπέζο και με βοήθησε στην αρχή, του χρωστάω πολλά», είπε αρχικά.

«IQ160»: Τρυπώσαμε στα γυρίσματα και μάθαμε όλα τα spoiler!

«Υπήρξα πολύ ανασφαλής γιατί ως παιδί είχα κάποια παραπάνω κιλά, είχα ακμή, ήμουν λίγο κάπως... Όπως ένα παιδί φυσιολογικά στην ηλικία μου κι είχα μια ανασφάλεια με την εικόνα μου, η οποία με ακολουθεί ακόμα. Δέχθηκα αυτό που λέμε bullying κι εγώ. Με τον τρόπο μου όμως έβαζα τους ανθρώπους αυτούς στη θέση τους χωρίς εντάσεις και χωρίς δυσκολίες πολλές», πρόσθεσε. 

Για σχεδόν μια δεκαετία η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου απείχε από τη μικρή οθόνη

Για σχεδόν μια δεκαετία η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου απείχε από τη μικρή οθόνη

«Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευλογημένη που συμμετέχω σε αυτήν τη σειρά. Είμαι με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω κι είμαι σε μια δουλειά που αρέσει στον κόσμο. Για τον ρόλο με σκέφτηκε ο Νίκος Κουρής που έχουμε κάνει μαζί καλοκαιρινή περιοδεία στο παρελθόν κι είχαμε να βρεθούμε πολύ καιρό. Δεν ήταν δηλαδή ότι κάναμε παρέα... Χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο μου και μου είπε πως: "Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος που είσαι εσύ". Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι το IQ 160 κι ευτυχώς δεν τελειώνει», συμπλήρωσε η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top