Ο… «Γύπας» του Tik Tok δε μας… τσέχασε και ξαναχτυπά!

Υποστηρίζει ότι… «γράπωσε» με τα νύχια του 6.000 γυναίκες

«Χριστίνα με τσέχασες»… Η ατάκα του έγινε viral και τα ηχητικά μηνύματα που έστελνε σε γυναίκες στο διαδίκτυο τον έκαναν διάσημο μέσα σε μια νύχτα. Ο λόγος για τον «γύπα» του Tik Tok, ο οποίος, επανήλθε, δείχνοντάς μας αυτή τη φορά το πρόσωπό του και υποστηρίζοντας ότι στα γαμψά του νύχια έπεσαν περίπου 6.000 γυναίκες. 

Σε βίντεο που ανέβηκε, πού αλλού, στο Tik Tok, ένας άνδρας, ο οποίος συστήνεται ως Σταύρος Γεωργάς και η φωνή του μοιάζει πολύ με του… «γύπα», περνά στην αντεπίθεση και τα βάζει με όσους τον χλεύασαν και έκαναν πλάκα μαζί του. 

@officialstavrosgewrgas #καταρχας#μετσεχασες ♬ πρωτότυπος ήχος - stavrosgewrgas

Ο ίδιος αναφέρεται στα ηχητικά μηνύματα που έστελνε στις γυναίκες ως «σύστημα» και μάλιστα πολύ επιτυχημένο, αφού πολλές από αυτές, όπως λέει, για την ακρίβεια 6.000, ανταποκρίθηκαν στο ερωτικό του κάλεσμα.

Ιταλία: Viral στο Τικ Τοκ η 22χρονη που της πρότειναν δουλειά με 280 ευρώ

«Δε βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ' όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια, πώς είναι τα πράγματα. Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6.000 γυναίκες, με το 60 % των γυναικών να έχει απαντήσει στα ηχητικά μου, στα οποία λέω, "μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;". Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε "Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε". Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω», λέει στο βίντεο.

Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι ανάμεσα σε αυτές που ανταποκρίθηκαν στο ερωτικό του κάλεσμα, ήταν και αρκετές παντρεμένες. 

Τουρκία: 23χρονη έπεσε από τον 9o όροφο ενώ τραβούσε βίντεο για το Tik Tok

«Το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση και είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι Κατίνα. Δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας, άμα βρισκόμασταν και μετά εξαφανιζόσασταν, μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το' χω κάνει, δε θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Όσον αφορά στο περιβόητο ηχητικό "Χριστίνα με τσέχασες, κάποια με τσέχασε, Χριστίνα  χουζουρεύω" και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη για τρολάρισμα γιατί μερικές είστε πραγματικά για τρολάρισμα», είπε.

Δεν παρέλειψε να… «ευχαριστήσει» τις γυναίκες που τον πήραν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα για να μάθουν πώς είναι μετά από τον χαμό που έγινε στο Tik Tok και αποκάλυψε ότι μπορεί να είναι γύπας, αλλά «δάκρυσε» με πολλά σχόλια ειδικά από γυναίκες που, όπως λέει, «έχουν φάει άκυρο» και «έχουν γράψει αρνητικά σχόλια για εκείνον».

«Έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα... Πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου, πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι' αυτό που έγινε viral, μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου... Το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας...», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top