Φρικτό θάνατο βρήκε μια 23χρονη κοπέλα στην Κωνσταντινούπολη, η οποία στην προσπάθειά της να τραβήξει βίντεο για τον προσωπικό λογαριασμό της στο Tik Tok έπεσε στο κενό από την ταράτσα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το τραγικό δυστύχημα έγινε την περασμένη Παρασκευή. Το θύμα είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας μαζί με την 16χρονη ξαδέλφη του για να απαθανατίσουν το ηλιοβασίλεμα. Ενώ, όμως, η ξαδέρφη τραβούσε το βίντεο, η 23χρονη παραπάτησε και έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.
Η 16χρονη ξαδέλφη ειδοποίησε αμέσως την οικογένεια της ξαδέρφης της για το περιστατικό. Ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την 23χρονη, όμως ήταν ήδη αργά.
Ο θείος της άτυχης κοπέλας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε ότι η οικογένειά της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του κατασκευαστή, ο οποίος τοποθέτησε αυτό το πλαστικό πάνελ στην ταράτσα της πολυκατοικίας:
«Δε θα ησυχάσουμε αν αυτός ο άνθρωπος δεν οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Δεν θα τον αφήσουμε ήσυχο. Μόλις η κοπέλα πάτησε το πόδι της στο πλαστικό αυτό υποχώρησε και εκείνη βρέθηκε στο κενό από ύψος εννέα ορόφων» σημείωσε.