Πλούταρχος: «Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανέναν» - Η απάντηση στον Παπαδόπουλο

Όσα είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλους σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Τάσου Τρύφωνος, αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάλεσε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχό να τραγουδήσει στο «Στην υγειά μας».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το οικογενειακό δράμα με τον θάνατο του αδερφού του

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει με τον Σταύρο Κουγιουμτζή να εμφανιστεί στην εκπομπή - αφιέρωμα του «Στην υγειά μας», στον συνθέτη και ότι τελευταία στιγμή τον «κρέμασε».

«Δεν ήθελα να καλέσω τον Γιάννη Πλούταρχο στην εκπομπή. Δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά με έναν συνεργάτη μου, τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Ήταν να έρθει στην εκπομπή, τον κορόιδευε και εγώ θύμωσα πολύ. Είπα δεν μπορείς να κάνεις εσύ στον Σταύρο Κουγιουμτζή αυτή την κασκαρίκα.

Τον είχε ζητήσει ο Σταύρος, είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και μετά εξαφανίστηκε. Για εμένα δεν με νοιάζει, αλλά τον Σταύρο Κουγιουμτζή; δηλαδή γιατί; επειδή πλέον δεν είναι στα πράγματα και δεν θα σου γράψει τραγούδια;», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. 

Γιάννης Πλούταρχος: «Η σύζυγός μου έμπλεξε με έναν δύσκολο άνθρωπο»

Τη δική του απάντηση στα όσα ισχυρίζεται ο ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε το πρωί της Τρίτης (21/02) ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από την εκπομπή «Πρωινό». 

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στο «άκυρο» του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

Η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στο «άκυρο» του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Στην υγειά μας»

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν», ανέφερε ο γνωστός ερμηνευτής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top