Σάλτη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον σάλο με το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη»

Τέλος στην κόντρα Μηλιωτάκη - Ανδρομάχη

Έπειτα από αρκετές εβδομάδες η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Ανδρομάχη έλαβε τέλος.

«Η Ανδρομάχη Έβγαλε Το Τραγούδι Χωρίς Να Πάρει Άδεια»

Η τραγουδίστρια που πέρυσι εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision έκανε μια ανάρτηση στα instastories γράφοντας: «Τα μεγάλα και διαχρονικά τραγούδια δε μπορούν να σκοντάψουν σε τυχόν παραλείψεις ή παρανοήσεις. Η μουσική μας φέρνει κοντά. Μας ενώνει. Το έκανε και τώρα ξανά. Η παράλληλη αγάπη που μιλάει για αγάπη. Συνομιλήσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη και τα βρήκαμε. Έτσι λήγει αυτό το δυσάρεστο κλίμα και όλα είναι όμορφα. Το Παράλληλη Αγάπη θα υπάρχει στο YouTube σαν cover πολύ πολύ σύντομα. Πάμε να κάνουμε μουσική μαγική. Πάμε να κάνουμε τραγούδια όμορφα. Αγάπη και φως. Σας αγαπώ. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους».
Ο συνθέτης έκανε repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση δείχνοντας πως η κόντρα τους ανήκει στο παρελθόν.

Ανδρομάχη: «Ο Μαλιωτάκης Με Απείλησε Με Εξώδικο»


Σμαρούλα Μαραγκουδάκη: «Δε θα κινηθώ νομικά κατά της Ανδρομάχης»


Η στιχουργός του τραγουδιού, Σμαρούλα Μαραγκουδάκη, μίλησε στο Breakfast@star για όσα συνέβησαν τονίζοντας: «Δε θα κινηθώ νομικά κατά της Ανδρομάχης. Θα καταλάβει κάποια στιγμή το λάθος της. Το «όσο κατεβάζετε, εγώ θα το ανεβάζω» ήταν σκανδαλωδώς προκλητικό».


Χριστίνα Σάλτη: «Δεν είμαι σε αντιπαράθεση με την Ανδρομάχη»


Λίγα λεπτά αργότερα, η Χριστίνα Σάλτη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star λέγοντας: «Με τον Κώστα Μαλιωτάκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και υπάρχει εκτίμηση. Δεν είμαι σε αντιπαράθεση με την Ανδρομάχη. Η Άντζυ Σαμίου κράτησε πολύ ωραία στάση απέναντί μου. Καταλαβαίνω τον αγώνα που δίνει η Ανδρομάχη. Αν το έκανα εγώ θα έλεγα στο μυαλό μου ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Δε νιώθω ριγμένη, αλλά λίγο στεναχωρημένη».

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν έγινε γνωστό πως η μεγάλη επιτυχία, σε σύνθεση Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη, που ερμήνευσε πρώτη η Αντζυ Σαμίου το 1999, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επανεκτέλεση από τη Χριστίνα Σάλτη.

Λίγο πριν το τραγούδι «Παράλληλη Αγάπη» κυκλοφορήσει με τη φωνή της Χριστίνας Σάλτη, η Ανδρομάχη το έκανε viral στο TikTok, σε ένα από τα medley της.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top