Μαρία Παπαλάμπρου: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την κόρη της, Φαίδρα

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο επισκέπτης», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Μαρία Παπαλάμπρου: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την κόρη της, Φαίδρα -1

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο θεατρικό έργο είναι και η Μαρία Παπαλάμπρου, η οποία είχε στο πλευρό της την κόρη της, Φαίδρα Αλεξοπούλου.

Μαρία Παπαλάμπρου: Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της στο Βερολίνο

Η 18χρονη κόρη της ηθοποιού και του Τάσου Αλεξόπουλου όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες είναι μια κούκλα και μοιάζει πολύ στη διάσημη μαμά της.

Μαρία Παπαλάμπρου: Ο θάνατος του συζύγου της και η αποκάλυψη για το GNTM

Μαρία Παπαλάμπρου: Η εντυπωσιακή ομοιότητα με την κόρη της, Φαίδρα -2

Μαρία Παπαλάμπρου: «Πέθανε ο άντρας μου και επιστρέψαμε στην Ελλάδα»

Τόσο η Μαρία Παπαλάμπρου όσο και η Φαίδρα έχουν όμορφα, μεγάλα μάτια και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Μάλιστα, η μαμά της τής έκανε μια μεγάλη αγκαλιά σηκώνοντάς τη ψηλά δείχνοντας την αδυναμία που της έχει.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε πει η Μαρία Παπαλάμπρου σε συνέντευξή της, ενώ είχε αναφερθεί και στη 18χρονη Φαίδρα, απαντώντας και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει τι θέλει να κάνει, για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top