Μαρία Παπαλάμπρου: Ο θάνατος του συζύγου της και η αποκάλυψη για το GNTM

Ποιο μοντέλο είναι ο ανιψιός της;

Η Μαρία Παπαλάμπρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές της δεκαετίας του ’90 μίλησε για τη ζωή της στο Βερολίνο, την απώλεια του συζύγου της, τη συναναστροφή της με σταρ του Χόλυγουντ, αλλά και τον ανιψιό της που ήταν στο φετινό GNTM.

Η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Ήταν παραγωγός και είχε ζήσει πολλά χρόνια στην Γερμανία. Είχε εκεί τη δουλειά του, εμείς βέβαια γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μείναμε λίγο εδώ αλλά αποφασίσαμε με χαρά να πάμε εκεί. Μου άρεσε η περιπέτεια σε μια άλλη χώρα.

Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν. Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker», ανέφερε η Μαρία Παπαλάμπρου σχετικά με τη ζωή στο Βερολίνο και τους σταρ που γνώρισε εκεί.

«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά. Έχω προσπαθήσει πολύ να φιλοσοφήσω τα πράγματα και να αφήσω στη μνήμη και την καρδιά μου το πολύ όμορφο διάστημα της ζωής μου που έζησα κοντά του», είπε για την απώλεια του συζύγου της, ενώ για την κόρη της σημείωσε ότι «Η κόρη μου δε θέλει ιδιαίτερα να γίνει ηθοποιός, της αρέσει η κάμερα, το modelling».

Η ηθοποιός με τον σύζυγό της

Μαρία Παπαλάμπρου - Φαίδρα Αλεξοπούλου

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποκάλυψε ακόμα ότι στο φετινό GNTM συμμετείχε ο ανιψιός της: «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο Γιάννη Μπούτο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top