Άγριο ξέσπασμα Snik: «Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε!»

«Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****»

Γυμναστική στο σπίτι του και συγκεκριμένα διάδρομο έκανε ο Snik το πρωί της Πέμπτης 26/1 και μέσα από τα Insta stories του έδειχνε στους διαδικτυακούς του φίλους τα δύο του σκυλάκια του να είναι έξω στη βροχή. 

Snik: Επανασύνδεση με τη Γιώτα Ιωαννίδου μετά τον επεισοδιακό χωρισμό

Όπως φαντάζεστε, ο τράπερ τότε δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επειδή άφησε τα κατοικίδιά του στην κακοκαιρία. Φυσικά, δεν το άφησε ασχολίαστο και ξέσπασε σε νέα Instastories, λέγοντας: «Κάποιοι που μου στέλνετε "βάλε τα σκυλιά μέσα”, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow».

snik

«Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας» πρόσθεσε έξαλλος ο τράπερ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top