«Είδα το παιδί μου στον ύπνο μου πριν μάθω ότι είμαι έγκυος!»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή της ΕΡΤ

Είναι γνωστή στο ευρύ κοινό από τις αρχές της χιλιετίας, με την καριέρα της να εκτινάσσεται λόγω της συμμετοχής της στη σειρά του Χριστόφορου ΠαπακαλιάτηΚλείσε τα μάτια.

Παππά: Δεν είναι της ψυχολογίας μου να τηλεφωνήσω και να ζητήσω δουλειά

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίανη Ιωάννα Παππά εξομολογήθηκε τη «μεταφυσική» εμπειρία που είχε με ένα «προφητικό» όνειρο.

'Οπως αποκάλυψε, λίγες ημέρες πριν μάθει ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά, είδε το παιδί της στον ύπνο της. «Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μια διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί, αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη», είπε αρχικά.

Η Ιωάννα Παππά έγινε μαμά στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της

Η Ιωάννα Παππά έγινε μαμά στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της

«Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ‘ξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: Ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό», περιέγραψε η ηθοποιός. 

Ιωάννα Παππά: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το ότι έγινε μαμά μετά τα 40

«Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω», αποκάλυψε στους έκπληκτους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top