Δέσποινα Βανδή: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε με τον Φοίβο»

Στην πρεμιέρα του Γεια-The musical η τραγουδίστρια

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Γεια-The musical» του Φοίβου έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Ριάλτο και η Δέσποινα Βανδή δε θα μπορούσε να λείπει!

Φοίβος-Δέσποινα Βανδή

Φοίβος - Δέσποινα Βανδή /NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δέκα χρόνια μετά το επαγγελματικό τους «διαζύγιο» συναντήθηκαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και πόζαραν μαζί στους φωτογράφους. Μίλησαν για τον «χωρισμό» τους, το μιούζικαλ αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας», δήλωσε ο Φοίβος στους δημοσιογράφους, με τη Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

«Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», απάντησαν για το ενδεχόμενο «επανασύνδεσης».

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε επίσης: «Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ πού είμαι;”».

Δέσποινα Βανδή και Φοίβος είναι και... πάλι φίλοι! /Φωτογραφία Instagram​​​​​​

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 28/11 λίγο πριν την έναρξη της πρεμιέρας ανάρτησε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Φοίβο.

«Έχω αγωνίααααα!!! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σα να μην πέρασε μια μέρα!20 χρόνια μετά!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα του βίντεο που τη βλέπουμε με τον Φοίβο να κάνουν μια αγκαλιά και να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Φοίβος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω είχε πει για τη Δέσποινα:

«Η Δέσποινα Βανδή ήταν η επαγγελματική μου σύζυγος. Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία, όσα είπε στο βίντεο, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να δοκιμάσεις ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Εγώ είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top