Η επική ατάκα της Τιτίκας Στασινοπούλου: «Γερή να είμαι να τους θάψω όλους»

Οι Δυο Ξένοι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο θάνατος του συζύγου της

Δείτε όσα είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή Ελένη

Για την αποδοχή της ηλικίας της, τον αείμνηστο σύζυγό της Γιώργο Παπαζήση, τους Δυο Ξένους και τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της, μίλησε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή Ελένη

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του Στάθη Ψάλτη»

Αρχικά μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση. «Τα νύχια μου είναι πάντα βαμμένα κι είναι θέμα αξιοπρέπειας απέναντι στον κόσμο. Είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου και μου αρέσω. Και γερή να είμαι να τους θάψω όλους», ανέφερε με χιούμορ η ηθοποιός.

Στα 72 της η Τιτίκα Στασινοπούλου παραμένει μια κοκέτα! 

Στα 72 της η Τιτίκα Στασινοπούλου παραμένει μια κοκέτα! 

Όσον αφορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και στο πως αυτό επηρέασε την εμφάνισή της: «Πέρασα ένα στραπάτσο που ήρθα σε επαφή με τον καρκίνο, μάκρυναν τα μαλλιά μου. Είχα μια εσωτερική αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την απώλεια του συζύγου της, του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Παπαζήση, με τον οποίο είχαν χωρίσει, τόνισε: «Η απώλεια του συζύγου μου, μού στοίχισε πολύ. Ήταν η οικογένειά μου, ήμασταν 30 χρόνια παντρεμένοι. Την αγαπώ τη μοναξιά μου γιατί τη θεωρώ μοναχικότητα».

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Παπαζήση

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της, θαύμαζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ερωτεύτηκε γιατί είχε στοιχεία δικά της. Για τη Ρένα Βλαχοπούλου δήλωσε πως έπαιζε τον εαυτό της και δεν είχε σχέση με την Εθνική Σταρ κι άλλες τέτοιες καλλιτέχνιδες. «Η ενασχόληση της Αλίκης με τον εαυτό της την απομάκρυνε από την τέχνη της κι έγινε μανιέρα», είπε για την Εθνική Σταρ. 

«Ο Παπαμιχαήλ ήταν πικραμένος, δεν ξεπέρασε ποτέ τη Βουγιουκλάκη»

Η ίδια δε θεωρεί πως έκανε μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του Mega, Δυο Ξένοι. «Ο κόσμος δεν ξέρει ότι στους Δύο Ξένους έκανα μονό τεσσεράμισι επεισόδια. Τον ρόλο μου στη σειρά τον είχαν γράψει αρχικά για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου», δήλωσε. Ακόμη, αποκάλυψε γιατί η σειρά δε συνέχισε για τρίτη σεζόν, αλλά και ποιος μεγάλος ηθοποιός θα έμπαινε στο καστ. «Οι Δυo Ξένοι δεν πήγαν για τρίτη σεζόν γιατί δε θέλανε κάποιοι από τους κεντρικούς ρόλους να συνεχίσουν. Στην τρίτη σεζόν θα έμπαινε ο Θανάσης Βέγγος, που θα υποδυόταν τον άντρα μου».

Η Τιτίκα Στασινοπούλου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο όταν πρωταγωνιστούσαν στους Δυο Ξένους

Η Τιτίκα Στασινοπούλου με τον Νίκο Σεργιανόπουλο όταν πρωταγωνιστούσαν στους Δυο Ξένους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου εξομολογήθηκε ότι σήμερα δε χτυπάει το τηλέφωνο για δουλειά. «Έχω την όρεξη και την αντοχή να παίξω, απλά με θεωρούν παλιάς κοπής», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top