Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας»

Όσα εξομολογήθηκε έντεκα χρόνια μετά τη δολοφονία του

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έδωσε μία νέα εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το άδοξο τέλος της σειράς “Δύο Ξένοι”, ενώ προχώρησε και σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τη δολοφονία του.

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν. Δεν αποδεχόταν τον εαυτό του»

«Αν με πείτε ''Ζωίτσα'' ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου τον χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των ‘’Δύο Ξένων’’ τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δε δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Πράγματι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν. Εγώ δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στον θάνατό του», τόνισε η Τιτίκα Στασινοπούλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top