Τιτίκα Στασινοπούλου: «Αλλάζω κανάλι όταν παίζει ταινία του Στάθη Ψάλτη»

«Δε μου άρεσε σαν καλλιτέχνης», είπε η ηθοποιός

Η Τιτίκα Στασινοπούλου έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στον καλλιτεχνικό κόσμο. Στο βιογραφικό της υπάρχουν συνεργασίες με καταξιωμένους ηθοποιούς.

Ανάμεσα σε αυτές και η συνεργασία της πριν από αρκετά χρόνια με τον Στάθη Ψάλτη. Η Τιτίκα Στασινοπούλου γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο θεατρικό σανίδι.

Τιτίκα Στασινοπούλου

Όπως είπε η ίδια όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του Στάθη Ψάλτη στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι. «Είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;».

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήγαινε γυρεύοντας»


«Οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί», πρόσθεσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top