Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου

«Έχω λάβει κακές κριτικές αρκετές, δεν ήμουν αγαπημένο παιδί των κριτικών»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη που παρότι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της και ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, δεν έχουν νιώσει μέχρι στιγμής την ανάγκη να παντρευτούν. 

H ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου πήγε καλεσμένη, τις ερωτήσεις που δέχτηκε πρόσφατα από την κόρη της.
«Πρόσφατα μου είπε ότι δεν ξέρει τελικά αν θέλει να παντρευτεί και με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου. Της είπα ότι βεβαίως μπορεί να το κάνει. Μετά με ρώτησε και αν μπορεί να μην έχει σύντροφο. Της είπα ότι μπορεί να κάνει σε αυτή τη ζωή ότι θέλει» είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Σε άλλο σημείο η ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον σύντροφό της και η κόρη της να είναι εκείνη που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχω λάβει κακές κριτικές αρκετές, δεν ήμουν αγαπημένο παιδί των κριτικών»

Η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στις κριτικές αλλά και την αγάπη που η ίδια έχει αισθανθεί και εισπράξει από το κοινό κατά τα χρόνια της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «σίγουρα οι πολύ καλές κριτικές βαραίνουν μέσα σου σε σχέση με την ευθύνη που έχεις για να αποδείξεις ότι αντέχεις και είναι καλό που στα είπαν αυτά. Πως δεν κατάλαβαν δηλαδή λάθος οι άνθρωποι και σου είπαν ένα μπράβο. Μεγαλώνοντας, όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό βαραίνει σε σχέση με τον εαυτό μου περισσότερο παρά με τον κόσμο έξω. Δηλαδή η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο στον εαυτό μου έχω την ανάγκη περισσότερο να αποδείξω ότι αντέχω ακόμα, μπορώ ακόμα, το ‘χω ακόμα και μπορώ να πάω μισό βήμα παραπέρα σε αυτό που λέγεται υποκριτική και θέατρο».

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Μπορώ να πω ότι είμαι ένα χαϊδεμένο παιδί από τον κόσμο και το κοινό περισσότερο από όσο από τους κριτικούς. Για τους κριτικούς δεν ήμουν πάντα ένα αγαπημένο παιδί».

«Δεν ξέρω τον λόγο. Έχω μια ενέργεια και μια ένταση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει» συμπλήρωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top